dobroge.tv

Live

Mărturia salvatorilor fetei de 15 ani care s-a aruncat pe şine, la metrou. "Alexandra a țipat: nu, nu, dă-mi mâna, atunci am fugit și eu și i-am zis: dă-mi mâna"

12 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O adolescentă de 15 ani a fost salvată după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază, la stația de metrou Dristor 1 din Capitală. Fata a sărit pur și simplu pe linia de metrou. Imaginile suprinse de camerele de luat vederi îi arată pe cei doi călători aflați pe peron care îi fac semne disperate să se ridice și o trag în ultima clipă, înainte de a fi lovită de metrou, scrie digi24.ro.

Răzvan Lupu şi Alexandra, o studentă de 24 de ani, au fost cei care au reuşit să o tragă pe adolescentă de pe șine, cu o fracțiune de secundă înainte ca metroul să ajungă în stație.

Conform Digisport, Răzvan Lupu, în vârstă de 32 de ani, este fiul fostului internaţional român Dănuţ Lupu. Cei doi stabiliseră o întâlnire în zona Unirea, iar Răzvan a decis să meargă cu metroul, deşi conduce în mod obişnuit, deoarece ştia că nu va putea găsi cu uşurinţă un loc de parcare.

„Am auzit-o pe Alexandra țipând. Am crezut că și-a scăpat ceva, telefonul, skateboard-ul. Când m-am îndreptat spre peron, am văzut-o pe aia mică că s-a ridicat. În momentul când s-a ridicat, Alexandra a țipat: nu, nu, dă-mi mâna, atunci am fugit și eu și i-am zis: dă-mi mâna. Ulterior, a întins mâna și a venit spre noi, spre margine. Nu știu cum am reușit să o prind atât de bine de mână, cum am avut atât de multă forță să o trag atât de repede. Sunt fericit și bucuros că a ieșit așa și nu a pățit nimic”, a povestit Răzvan Lupu, pentru Matinalii Digi FM.

„Cred că am mai stat o jumătate de oră pe peron. Era ca orice om care trece printr-o traumă, printr-o depresie. Avea ochii pierduți, se uita în gol. După vreo 10 minute și-a mai revenit. Ulterior am vorbit cu tatăl ei. Ea are probleme de ceva timp și cu anturajul, cu integrarea ei în societate. E la a treia tentativă de suicid, din câte am înțeles, a schimbat și patru psihologi”,a adăugat el.

"Şi acum, când închid ochii, o văd pe ea sărind acolo. La final am luat-o în braţe. Da, am simţit asta. Şi a şi cerut într-un fel lucrul ăsta, să fie alinată. Am început să vorbesc cu ea ca şi cu o prietenă", a povestit Alexandra, pentru observatornews.ro.

După incident, tânăra a fost transportată la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233