dobroge.tv

Live

IMAGINEA DURERII. O mamă priveşte neputincioasă cum unicul fiu se stinge din viaţă, după un accident

IMAGINEA DURERII. O mamă priveşte neputincioasă cum unicul fiu se stinge din viaţă, după un accident
12 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 23 de ani şi-a pierdut viaţa pe şoseaua de centură a Iaşului, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului. Acul kilometrajului s-a oprit la 120 km/ oră, iar Tudor nu a mai avut nicio şansă, deşi medicii au încercat din răsputeri să îl salveze, scrie adevarul.ro.

Imaginea cu mama tânărului care a ajuns la locul accidentului a ajuns virală. Femeia a privit neputincioasă cum unicul fiu se stinge din viaţă.

"O imagine dureroasă: susținută de medicii SMURD, mama se uită neputincioasă la copilul său, mort în accidentul de la Uricani. Este vorba despre mama tânărului de 23 de ani, care și-a pierdut viața in accidentul de miercuri seară, de pe șoseaua de centură a Iașului.Tânărul de 23 de ani, unul dintre cei mai buni informaticieni din Iași, se afla la volanul unui Ford. Mașina ar fi scăpat de sub control și s-a izbit violent de un parapet. Băiatul a murit în scurt timp, în ambulanța SMURD.La scurt timp, la locul accidentului au sosit într-un suflet, părinții băiatului. Mama tânărului a suferit un șoc din care greu își va reveni, el fiind unicul copil al părintilor", scrie ASOCIATIA pentru PROTECTIE RUTIERA "WORLDSTREET", pe Facebook.

Accidentul a avut loc, miercuri seara, 10 februarie, pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi. Şoferul unui autoturism marca Ford a pierdut controlul volanului, a ieşit în decor şi s-a izbit violent într-un parapet de beton. Tudor Ştefan Berbinschi, un tânăr de numai 23 de ani, era informatician, dar scria şi pentru revista ALECART. El a condus această revistă timp de câţiva ani: Tudor, un tânăr informatician de 23 de ani a murit pe loc după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un zid de beton. VIDEO

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233