dobroge.tv

Live

A doua tranșă de vaccin AstraZeneca, de 92.400 de doze, sosește joi în România

A doua tranșă de vaccin AstraZeneca, de 92.400 de doze, sosește joi în România
11 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă că a doua tranşă de vaccin AstraZeneca, care constă în 92.400 de doze, soseşte astăzi în România. Dozele vor fi distribuite în regiunile Braşov şi Constanţa şi la centrele din Bucureşti, scrie news.ro.

Astăzi, 11 februarie, soseşte în România, pe cale terestră, cea de-a doua tranşă de vaccin AstraZeneca, care constă în 92.400 de doze”, a transmis, joi, CNCAV.

În cursul zilei de vineri, 37.800 de doze de vaccin vor fi distribuite către centrele regionale din Braşov şi Constanţa, după cum urmează:

  • Centrul Regional de Depozitare Braşov: 19.800 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 18.000 doze.

Totodată, la Centrul Naţional de Naţional de Depozitare Bucureşti vor rămâne în stoc 54.600 de doze, care vor fi distribuite cabinetelor de vaccinare active la nivelul capitalei, destinate vaccinării persoanelor care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale, cu vârste cuprinse între 18-55 de ani.

Transportul dozelor de vaccin va fi asigurat terestru, cu autospeciale ale Ministerului Apărării Naţionale. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, cu respectarea lanţului de frig, la temperatura de +2 – +8 grade Celsius.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233