dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Drumul dintre Năvodari și Sibioara, reabilitat în întregime

JUDEȚUL CONSTANȚA. Drumul dintre Năvodari și Sibioara, reabilitat în întregime
10 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Drumul dintre Năvodari și Sibioara a fost reabilitat în întregime. Anunțul a fost făcut de primarul Florin Chelaru miercuri, 10 februarie, prin intermediul unei rețele de socializare. Lucrările de reabilitare au început în luna octombrie a anului 2020.

Astfel, drumul spre Sibioara a fost asfaltat și redat circulației rutiere în condiții optime iar primarul orașului Năvodari a precizat că lucrează pentru a identifica o axă de finanțare cu fonduri europene pentru a supralărgi drumul spre Sibioara, cu piste de biciliști și trotuare.

Așa cum am promis în urmă cu câteva luni, drumul spre Sibioara a fost asfaltat și redat circulației rutiere în condiții optime.

Investiția a fost realizată atât din fonduri de la bugetul local, cât și cu finanțare de la Consiliul Județean Constanța.

Mă bucur că am finalizat această investiție, în condițiile în care ultimele intervenții de reabilitare a drumului s-au făcut în anii ʹ70.

Vă asigur însă că nu ne vom opri aici. Împreună cu colegii din Primărie lucrăm pentru a identifica o axă de finanțare cu fonduri europene pentru a supralărgi drumul spre Sibioara, cu piste de biciliști și trotuare, pentru a conecta Năvodariul și Mamaia Nord de aerportul Mihail Kogălniceanu prin această arteră.

De asemenea, prin crearea unui asemenea tronson ne propunem să punem în evidență și să creștem atractivitatea orașului spre zona lacului Tașaul, o zonă cu un mare potențial turistic și de agrement”, a specificat Florin Chelaru.


Sursă foto: Facebook Chelaru Florin 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233