dobroge.tv

Live

Imagini greu de privit. Un tată își bate fiul de șapte ani cu bestialitate, în timp ce mama pare că se amuză. VIDEO

09 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Imagini greu de privit, apărute în mediul online. Un tată din comuna Frumosu, județul Suceava, a fost filmat la începutul lunii ianuarie, în timp ce-și trântește fiul de pământ și îl lovește cu bestialitate cu p scândură. Scenele au loc chiar sub privirile mamei, care pare că se amuză.

Copilul, în vârstă de șapte ani, a fost bătut crunt de propriul tată. Imaginile au ajuns pe o rețea de socializare și s-au viralizat rapid.

În clipul video, bărbatul poate fi observat cum își apucă fiul de gât, îl împinge de pământ, cu fața în sus, iar apoi îl ridică și îl izbește cu putere de podea. Mai apoi, ia un obiect care pare a fi o scândură și îl lovește în repetate rânduri pe băiat.

În tot acest timp, mama copilului, aflată în încăpere, privește scena și, în loc să intervină să-l salveze pe cel mic de violența tatălui, pare că se amuză în timp ce fumează.

După apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură, scrie Adevărul.

Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Asistenţii sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are cinci copii: unul de șapte ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani.

Când şi-a dat seama că riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, mama a acceptat să părăsească căminul conjugal pentru a se adăposti împreună cu copiii săi într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială.


Sursă foto/video: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233