dobroge.tv

Live

CAMPANIA DE VACCINARE

CONSTANȚA. Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional a devenit funcțional

08 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța devine funcțional începând de luni, 8 februarie și va putea fi găsit la Pavilionul Expozițional, situat pe Bulevardul Mamaia 331A. Într-o primă etapă, centrul de la pavilionul expozițional va avea fi două cabinete pentru triaj și consult medical și șase fluxuri de vaccinare. La eveniment este prezent și primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Centrul de la Pavilionul Expozițional va rămâne singurul din Constanța și va prelua fluxurile de la Spitalul Militar Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT) Constanța. Persoanele care și-au făcut programare pentru Spitalul Modular nu o vor pierde, ci vor fi înștiințați prin SMS că locația centrului de vaccinare a fost schimbată.

Spitalul Militar Modular rămâne cu cele șase fluxuri pe care le-a asigurat DSP-ul. Ne-am mutat cele șase fluxuri aici. Cu posibilitatea de extindere până la 20 de fluxuri”, a declarat primarul Constanței, Vergil Chițac.

Capacitatea maximă de vaccinare, la șase fluxuri, va fi de 450-500 de persoane pe zi. În funcție de numărul de fluxuri care în timp va fi aprobat de Ministerul Sănătății, Pavilionul poate ajunge până la o capacitate de 40 de fluxuri. Iar la nevoie, în cazul în care sunt și suficiente doze de ser anti-Covid, pot fi realizate până la 60 de fluxuri la centrul din Mamaia.

Centrul din Pavilionul Expozițional a fost amenajat de Primăria Municipiului Constanța. Tot municipalitatea asigură și resursele umane necesare, precum și întreaga logistică pentru funcționarea fluidă a procesului de vaccinare”, anunță municipalitatea pe pagina de Facebook.


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233