dobroge.tv

Live

DREPT LA REPLICĂ. Fratele tânărului mort în accidentul de pe DN3B: Vinovat este şoferul din celălalt autoturism deoarece nu a acordat prioritate

DREPT LA REPLICĂ. Fratele tânărului mort în accidentul de pe DN3B: Vinovat este şoferul din celălalt autoturism deoarece nu a acordat prioritate
06 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O familie trece prin momente grele după ce un tânăr de doar 33 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accidentul cumplit ce a avut loc pe 24 ianuarie 2021, pe DN3B, pe raza localităţii Borcea.

La două săptămâni după tragedie, fraţii lui Relu Dorian P. şi toţi cei care l-au cunoscut încearcă să se împace cu lipsa celui care le însenina zilele. Pentru că toţi cei apropiaţi l-au descris ca pe un tânăr plin de viaţă şi care ajuta pe oricine avea nevoie.

Primele date despre accident

Accidentul a avut loc pe 24 ianuarie, în localitatea Borcea din judeţul Călăraşi, pe drumul national DN 3B unde două autoturisme s-au ciocnit violent, după care unul dintre ele a fost proiectat într-un depozit. În cele două autoturisme se aflau patru ocupanţi, iar în urma impactului violent unul dintre autovehicule a fost proiectat în laterala unui depozit, autoturismul fiind extrem de grav avariat şi rămânând suspendat pe un gard.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, la momentul sosirii echipajelor de urgenţă, una dintre victime era încarcerată şi inconştientă.

"Una dintre victime prezenta suspiciune fractură bazin şi multiple excoriaţii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din oraşul Feteşti. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ. Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Feteşti, împreună cu asistenta de pe ambulanţă SAJ. La faţa locului s-a deplasat şi un elicopter SMURD venit de la Constanţa, care a aterizat la faţa locului, a evaluat si o a treia persoană care acuza dureri la umăr şi membru superior şi care ulterior a fost preluată de o ambulanţă SAJ. Din nefericire, victima transportată la spitalul Feteşti a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul acesteia”, declara la acea dată purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu.

Drept la replică

Martorii la accident susţineau că Relu ar fi circulat cu o viteză foarte mare şi că din vina lui s-ar fi produs accidentul. Într-un drept la replică, fratele tânărului a ţinut să facă lumină în acest caz pentru ca lumea să nu rămână cu o impresie greşită despre fratele său.

Petcu Marius susţine că vinovat de accident este de fapt celălalt şofer, iar pentru a susţine această afirmaţie, pe adresa redacţiei a fost transmis un raport al poliţiei, după încheierea cercetărilor de către oamenii legii. Totuşi, fratele tânărului recunoaşte că Relu circula cu viteză, dar nu cu o viteză atât de mare cum ar fi indicat martorii la accident. În galeria foto, este ataşată o parte din raport.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233