dobroge.tv

Live

IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Clipe de coșmar la un spital. O fiică disperată roagă medicii să se ocupe de mama sa bolnavă: „Vreau să vină cineva, că moare! Luați-o să-i faceți ceva, vă rog frumos!”. VIDEO

Clipe de coșmar la un spital. O fiică disperată roagă medicii să se ocupe de mama sa bolnavă: „Vreau să vină cineva, că moare! Luați-o să-i faceți ceva, vă rog frumos!”. VIDEO
31 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Imagini de-a dreptul șocante au fost filmate în fața Spitalului Municipal din București. Fiica unei paciente, disperată de starea în care mama sa a fost externată, chiar dacă a așteptat 24 de ore tratament din partea medicilor și a îndurat, potrivit acesteia, chinuri crunte.

Clipul video a fost filmat de martori și postat pe o rețea de socializare și a devenit rapid viral, strângând mii de reacții din partea internauților. În imagini, fiica femeii este disperată deoarece mama sa, o femeie în vârstă, a fost externată de la Spitalul Universitar de Urgență din București, după aproximativ o zi pentru că medicii au informat-o ca nu are nimic grav și „nu au vrut să o interneze”. Cu toate acestea, fiica susține că femeia „vomită non stop, e nemâncată de 36 de ore și nu poate sta în picioare”.

Aceasta susține în videoclip că lucrează în domeniul medical și că „o ia acasă mai rău decât a adus-o, de la UPU, trebuiau să îi mai facă analize, dar nu au vrut”. În tot acest timp, pe imagini se poate observa mama femeii, aflată în mașină, în chinuri vizibile. Disperată, fiica continuă să strige „Vreau să vină cineva, că moare! Luați-o să-i faceți ceva, vă rog frumos!”, se arată în clip.

Așa arată un pacient care iese de la Municipal, externată. Trebuia probabil să o iau în patru scânduri, am ales să o iau acasă, cu semnătură. Nu vor să o ducă pe secție, au refuzat internarea. Chirurgia a chemat Ginecologia, Ginecologia a chemat Medicina internă. Eu o iau în situația asta acasă”, spune fiica femeii pe o rețea de socializare, ajunsă în pragul disperării.

Într-un final, angajații spitalului au hotărât să o ia pe femeie, cu condiția ca filmarea să fie oprită. „Daca nu închideți camera, brancardierii nu vin să o ia”, se aud angajații spunând. Femeia a continuat să filmeze pe ascuns, iar angajații au venit cu targa.

Uitați cum o externează, în patru labe, să moară pe drumuri! De ieri de la ora 3 sunt cu ea aici. Din cinci spitale m-au plimbat de colo până colo”, se aude femeia strigând disperată, în timp ce mama sa este așezată pe targă.

După ce femeia a fost preluată, medicii au decis din nou externarea pe motiv că afecțiunea sa este una cronică, necesită investigaţii suplimentare, iar acestea nu se pot face în spitalul care tratează şi pacienţi COVID şi care din acest motiv NU are multe locuri pentru bolnavii cu afecțiuni cronice, scrie Realitatea PLUS.

Disperată, fiica femeii postează pe o rețea de socializare următoarele:

Am fost la Filantropia, de unde m-au trimis la Floreasca. A văzut-o un chirurg, apoi a spus să meargă la spitalul „Th. Burghele”. Ne-a dat un tratament, am mers acasă, dar nu a răspuns la tratament. Ne-am dus la spitalul Burghele, la 9-10 dimineața, până la ora 13-14, si ne-au dat recomandare, să mergem la Municipal, să ne vadă Chirurgia și Ginecologia. La Burghele a și leșinat o dată.

Joi (28 ianuarie - n.red.) am ajuns la Municipal, la ora 15.00. Am stat până la ora 3.00 dimineața. După numeroase investigații au spus că nu au niciun diagnostic, după care au spus să îi facă un CT (Computer Tomograf - n.red.). Am auzit cum urlă dintr-o sală de așteptare, că să o vadă un alt medic. Nu știu ce calmante i s-au făcut. Am reușit să sun pe la 12 noaptea, mi-a răspuns doamna doctor care se ocupă de ea. Mi-a spus că sunt foarte obraznică. Dânșii mi-au spus să o iau acasă. Dimineață m-am rugat de ei să îmi spună ce au de gând cu ea. In final a revenit. (...) La Universitar, în UPU (Unitatea de Primiri Urgențe - n.red.) au ținut-o peste 10 ore. Are dureri infernale și acum. Universitarul nu a vrut să o interneze. Mi-au spus să o tratez în particular.

La Urgență investigații s-au făcut, dar nu reiese ce problema are. (...) Au adus și un psiholog.

De câte ori o sunam, urla de durere, după ce îmi spunea că nu merge perfuzia, nimic, după ce sunam, i se administra. (...) În acest moment am reușit să o internez la Elias”, a declarat fata femeii.


Sursă foto/video: Facebook Florentina Cristina Giolu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233