dobroge.tv

Live

Alessia, îngerașul pentru care s-au mobilizat mii de români, a plecat la cer astăzi. ''O armată de oameni te iubesc încă''

Alessia, îngerașul pentru care s-au mobilizat mii de români, a plecat la cer astăzi. ''O armată de oameni te iubesc încă''
30 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Curg lacrimi din ochii tuturor celor care au ajutat-o pe micuţa Alessia, o fetiţă din Constanţa care suferea de o boală cumplită. Alessia suferea de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA-1), o boală rară pentru care există tratament însă este cel mai scump medicament din lume. Se numește Zolgensma și costă 2,1 milioane de dolari.

RECOMANDARE: Micuţa Alessia, îngeraşul care a mobilizat o ţară întreagă, va fi înmormântată mâine. ''Pentru toţi oamenii care o iubesc, dacă doriţi să mai aduceţi un ultim omagiu...''

Deşi, s-au adunat banii pentru Alessia, trupul micuţ şi firav nu a mai putut face faţă. Astăzi, micuţa Alessia a ales să plece la îngeri. Sute de mesaje de condoleanţe au curs pe pagina de Facebook a mamei. Din păcate, cuvintele sunt de prisos în aceste momente. Mama micuţei a sperat până în ultima clipă şi şi-a dorit un miracol.

"Îmi amintesc ca ieri când am întrat în acest grup minunat, totul datorita mămicii Alessiei careia ii suntem recunoscători, imi amintesc ca ieri când m-a sunat Tatariu Beatrice Gabriela sa imi spună că, Alessia a ales sa il salveze pe Ayan, plângeam amandoua de bucurie, astăzi plânge cerul de tristețe, astăzi plânge o lume întreagă pentru un suflet, Alessia! Încă sunt în stare de șoc, imi pare rău ca toți trebuie sa trecem prin aceste emotii, să nu o uitam pe Alessia, scopul ei pe pământ a fost clar, acela de a salva doi copii, pe Ayan si pe Ștefan!Alessia draga noastră, ești un înger, ești un salvator al fiului meu, ramai în gândul meu toata viata!Drum lin suflet frumos!Fii înger pentru mama ta grea încercată! Condoleante Beatrice!"

"Suflet scump nu pot sa cred ca nu mai ești! De ce tocmai tu? Mi se rupe inima! Drum lin către îngerași! Multă putere, Tatariu Beatrice Gabriela!"

"Astazi micuța luptatatoare Alessia a pierdut lupta cu viață.Am sperat cu toți ca luptătoare noastră isi va reveni ,ca va deschide ochisori ei mari.Dumnezeu a avut nevoie de încă un îngeraș sa vegheze de sus toți copii bolnavi.Ai fost si vei rămâne o luptătoare Alessia,o tara întreaga te-a ținut strâns de mânuțe si tot o tară întreagă te plânge.Drum lin către îngeriCondoleante Tatariu Beatrice Gabriela si sa iti dea Dumnezeu putere sa treci"

"Drum lin către ingeri ingeraș frumos ai lasat durere mare in urmă te iubim"

"Alessia copil frumos si minunat drum lin către îngeri. Dumnezeu să îți odihnească sufletul în pace. Sincere condoleante si multă putere"

"Înger drag, frumos și blând,

Ai părăsit acest pământ,

La Dumnezeu azi ai plecat,

Multă durere ai lăsat...

Și azi te plânge-o lume-ntreagă,

Dar, mai ales, MAMA TA dragă.

În rugăciuni te vom purta

Și nicicând nu te vom uita! mai usor peste aceasta durere"

"Drum lin printre ingeri Alessia, o tara intreaga te a cunoscut si sa rugat pentru sanatatea ta iar acum o tara intreaga te plange si este marcati de plecarea ta, ai fost un inger pe pamant iar de azi esti un inger printre ingeri acolo sus."

"Doamne Doamne a mai avut nevoie de un ingeras si te a les pe tine pui mic lasand aici pe pamant suflete indurerate de disparitia ta,cu totii am sperat ca intr o zi Dumnezeu va face minuni si te vei ridica din patul de suferinta si vei fi un copil sanatos dar toate sperantele au disparut odata cu tine, de ce tu Alessia, de ce voi ingerasi, Offf Doamne "

"Tatariu Beatrice Gabriela condoleante, in aceste clipe grele cuvintele sunt de prisos, durerea din suflet nu o poate alina nimeni, golul pe care Alessia la lasat nu il poate umple nimeni...Oooffffff cata durere. Nu te vom uita niciodata Alessia, putere familiei indurerat"

"Îngeraș frumos nu pot sa cred ca ai plecat în cer ai plecat între îngeri. Dumnezeu sa te odihnească in pace pui frumos ai lasat durere mare in urmă te iubesc enorm de mult. Condoleanțe draga mea Tatariu Beatrice Gabriela îmi pare foarte rău"

"Pentru mamele de îngeri, un singur lucru am de spus…Curaj… Acolo sus, aveți un îngeraș care se oprește din joacă și din cântat, ori de câte ori sunteți triste….Drum lin micuță Alessia.O armată de oameni te iubesc inca!"

"Dumnezeu sa te odihnească în pace pui mic, drum lin spre ceruri iar pe tine să te întărească dumnezeu Tatariu Beatrice Gabriela, ai un înger păzitor"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233