dobroge.tv

Live

Premierul Florin Cîțu: ''Ieșiți din birouri, faceți-vă treaba, altfel plecați cu toții acasă''

Premierul Florin Cîțu: ''Ieșiți din birouri, faceți-vă treaba, altfel plecați cu toții acasă''
29 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri că incendiul de la "Matei Balș", unde cinci oameni au murit, este rezultatul lipsei de investiții și al modului în care se fac controalele și a transmis un avertisment dur angajaților cu atribuții în acest sens. "Faceți-vă treaba, altfel plecați acasă!", a spus Cîțu.

Citeşte şi: UPDATE. Incendiu la Institutul ”Matei Balş” din Capitală: cinci persoane au murit carbonizate, peste 100 de pacienți au fost evacuați - VIDEO

"Metehnele sistemului de sănătate și-au făcut prezența și azi în această tragedie. Deși au fost alocate resurse importante, doar în 2020, 6,1% din PIB, doar o foarte mică parte au fost alocați investițiilor.E momentul să înțelegem că nu putem merge așa mai departe, nu putem cheltui 95% din resurse doar pentru salarii și sporuri!Pe lângă aspectul penal, e și o echipă – corpul de control care va prezenta un raport - avem unul preliminar, aștept concluziile finale.Nu am învățat nimic din experiența de anul trecut (incendiul de la spitalul din Piatra Neamț - n.r.). Așa nu mai merge!Angajaților din administrație, din Ministerul Sănătății, inspecțiile de sănătate, inspecțiile de control, le spun: ieșiți din birouri, faceți-vă treaba, altfel plecați cu toții acasă!Fiecare angajat să își facă treaba pentru care e plătit!E pretenția pe care o am de la angajații din sectorul public",a spus premierul Florin Cîțu.

Pe de altă parte, el a descris intervenția pompierilor ca fiind eficientă și rapidă.

Sursă foto: romaniatv.ro


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233