dobroge.tv

Live

Avionul care transporta un constănțean cu arsuri grave în Belgia, întors din drum din cauza unor defecțiuni

Avionul care transporta un constănțean cu arsuri grave în Belgia, întors din drum din cauza unor defecțiuni
28 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat care a fost transportat de urgență de la Constanța la Iași după ce a fost electrocutat, urma să fie transferat la un spital din Belgia. Însă, avionul s-a întors din drum din cauza unei defecțiuni. Constănțeanul aștepta transferul de câteva zile după ce, primul zbor a fost anulat din cauza ninsorii.

Pacientul a suferit arsuri grave după ce a fost electrocutat la Constanța, iar ulterior a fost transportat la Iași cu elicopterul. De o săptămână aștepta să fie transferat în Belgia pentru a primi îngrijiri necesare.

În această dimineață, avionul a decolat către Belgia, însă pe drum a apărut o defecțiune a aparatului de zbor, iar piloții au decis să se întoarcă la București, scrie Digi 24.

După ce a fost internat la Constanța, apoi la Iași, pacientul va ajunge de această dată la Spitalul Floreasca din capitală, unitate sanitară care are paturi pentru mari arși.

Avionul care s-a defectat astăzi a ieșit de la reparații în urmă cu doar două zile, iar de atunci a făcut o singură cursă, în data de 26 ianuarie, când a transportat un copil la un spital în Germania, aceasta fiind practic a doua misiune după ce a fost reparat.

O comisie formată din trei medici a decis că pacientul nu poate primi îngrijirile corespunzătoare în România și trebuie transferat în Belgia. Șapte zile au încercat Ministerul Sănătății și DSU să găsească un spital în străinătate și nu au reușit. Norocul a venit din partea familiei, care a găsit o clinică în Belgia, apoi au intervenit și Ministerul Sănătății și DSU pentru perfectarea transferului.


Sursă foto: captură Digi 24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233