dobroge.tv

Live

INCIDENT ÎN EFORIE

Polițistul constănțean înjunghiat de un scandalagiu a fost operat: agresorul a fost reținut de autorități

27 ianuarie 2021
Publicitate

S-au tras focuri de armă azi noapte la Eforie, după ce un bărbat a înjunghiat un polițist, iar apoi a fugit. Câteva ore mai târziu a fost prins de colegii ofițerului rănit, la câțiva kilometri de locul faptei. Acum e cercetat penal pentru ultraj, și a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Incidentul a avut loc la Eforie, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că un individ recalcitrant face scandal pe stradă. Doi polițiști din tura de noapte au ajuns imediat la fața locului și-au încercat să-l legitimeze pe bărbatul pus pe harță. A refuzat, iar polițiștii au încercat să-l imobilizeze ca să îl ducă la Secție.

În momentul în care au încercat să-l imobilizeze, acesta a opus rezistență și pentru a-și asigura scăparea. Bărbatul a scos o armă albă, în speță un cuțit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre cei doi colegi în zona abdominală, apoi a fugit.", a declarant Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

În încercarea de a-l opri, colegul polițistului rănit a tras două focuri de armă în plan vertical, însă degeaba: individul s-a făcut nevăzut. În scurt timp în Eforie Nord s-au organizat filtre pe străzi cu polițiști și cu jandarmi, care au periat localitatea.

Bărbatul de 42 de ani locuiește la New York, însă la Eforie venise în vizită la mama lui. Are dublă cetățenie română și americană. Polițiștii spun că nu consumase alcool, însă nu exclud ca acuzatul să fi fost sub influența stupefiantelor.

Știm că în acest moment nu este în pericol viață acestuia, dar asta nu înseamnă că trebuie să tratăm lejer astfel de evenimente. Cred că este necesară o înăsprire a pedepsei, astfel încât, pe viitor să nu mai întâlnim astfel de situații sau să le diminuăm cât mai mult posibil”, a declarant Vasile Zelca, președintele SNPPC Constanța.

Polițistul rănit a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, iar medicii spun că deși rana suferită este una destul de profundă, starea lui de sănătate este stabilă.

Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Județean Constanța aseară în jurul orelor 22.00. A fost preluat imediat de către echipele medicale, a fost investigat. Ulterior a fost supus unei intervenții chirurgicale. În momentul de față este stabil hemodinamic, este conștient și colaborant”, a declarant Crina Kebedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța.

Agresorul va fi cercetat pentru infracțiunea de ultraj, iar dacă polițistului îi vor fi necesare mai multe zile de îngrijiri medicale, atunci încadrarea juridică va fi schimbată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233