dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Mai multe localități au rămas fără curent electric

JUDEȚUL CONSTANȚA. Mai multe localități au rămas fără curent electric
27 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Vremea rea și codul portocaliu de ninsori abundente și vânt puternic au făcut ravagii în județul Constanța. După ce drumurile naționale au fost închise, mai multe localități au rămas miercuri, 27 ianuarie, fără curent electric din cauza vântului care a distrus cablurile de alimentare.

Potrivit Instituției Prefectului Județul Constanța, la ora 14:00 localitățile fără curent electric erau:

23 August, Cernavodă, Ciocârlia, Constanța (cartier Palas), Corbu, Istria, Lipnița, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Negru Vodă, Nicolae Bălcescu, Oltina, Ostrov, Pantelimon, Săcele, Târgușor, Topraisar, Valu lui Traian.

De asemenea, 62 de echipe ale E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor săi intervin în județele Constanța și Tulcea pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în cel mai scurt timp posibil, după ce, pe fondul condițiilor meteo deosebite (cod portocaliu și galben de ninsori, cu vizibilitate scăzută sub 50 de metri și cu intensificări ale vântului care la rafală au atins 70-80 km/h) a fost afectată funcționarea instalațiilor E-Distribuție Dobrogea în unele localități.

Reamintim că în județele Constanța și Tulcea este în vigoare un cod portocaliu de ninsori abundente și vânt puternic -- detalii aici: CONSTANŢA şi TULCEA, sub cod PORTOCALIU de ninsori abundente, rafale de vânt cu până la 80 km/h

De asemenea, un drum național și autostrada A2 au rămas deschise, iar restul drumurilor au fost închise -- detalii aici: ALERTĂ DE ULTIMĂ ORĂ, la Constanţa. Toate drumurile naţionale şi judeţene au fost închise, din cauza codului portocaliu


Sursă foto: Agro Inteligența

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233