dobroge.tv

Live

Cine este tânărul care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de pe DN3B. Relu nu a avut nicio şansă de supravieţuire

Cine este tânărul care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de pe DN3B. Relu nu a avut nicio şansă de supravieţuire
25 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 33 de ani şi-a găsit sfârşitul în urma unui cumplit accident ce a avut loc pe DN3B, pe raza localităţii Borcea. Relu Dorian P. nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Deşi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Feteşti, iar medicii au încercat să-i salveze viaţa, bărbatul nu a supravieţuit.

Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia a provocat un şoc. Zeci de mesaje au fost postate pe Facebook de către familie şi cunoscuţi.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei și multă putere să puteți trece peste această mare pierdere"

"Dumnezeu să-l ierte, prea tânăr"

"Drum lin către îngeri prieten drag. D-zeu sa te odihnească în pace!"

"Drum lin spre cer, fratiorul meu!"

"Lumina vesnica printre îngeri"

"Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de tine. Dumnezeu sa te ierte!"

Potrivit descrierii de pe Facebook Relu era din Feteşti, dar locuia în Slobozia, Ialomiţa. El lucra ca agent la Inspectoratul General pentru Imigrari. Tot pe Facebook, bărbatul scria că a lucrat în trecut ca ‘’angajat într-o depăşire’’.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul a avut loc duminică după-amiază, în localitatea Borcea din judeţul Călăraşi, pe drumul national DN 3B unde două autoturisme s-au ciocnit violent, după care unul dintre ele a fost proiectat într-un depozit. În cele două autoturisme se aflau patru ocupanţi, iar în urma impactului violent unul dintre autovehicule a fost proiectat în laterala unui depozit, autoturismul fiind extrem de grav avariat şi rămânând suspendat pe un gard.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, la momentul sosirii echipajelor de urgenţă, una dintre victime era încarcerată şi inconştientă.

"Una dintre victime prezenta suspiciune fractură bazin şi multiple excoriaţii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din oraşul Feteşti. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ. Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Feteşti, împreună cu asistenta de pe ambulanţă SAJ. La faţa locului s-a deplasat şi un elicopter SMURD venit de la Constanţa, care a aterizat la faţa locului, a evaluat si o a treia persoană care acuza dureri la umăr şi membru superior şi care ulterior a fost preluată de o ambulanţă SAJ. Din nefericire, victima transportată la spitalul Feteşti a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul acesteia”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233