dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un jandarm aflat în timpul liber a oprit un bărbat beat și cu permisul suspendat care voia să fugă de la locul accidentului

22 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a prins seara trecută un bărbat care intenționa să fugă de la locul accidentului, după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se aflau o femeie și un copil de aproximativ doi ani.

În seara zilei de joi, 21 ianuarie, în jurul orei 20.00, locotenent colonel Ivan Puiu Răzvan a observant în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat. Fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea.

Ghinionul lui a fost un ofițer de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a deschis portiera mașinii și a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică și se exprima foarte greu, acuzând omul legii că „din cauza lui va ajunge la pușcărie, pentru că mai are o condamnare și nici nu are carnet de conducere”.

După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii.

În urma verificărilor polițiștilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o acoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233