dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Prefectul Silviu Coșa, vaccinat anti-COVID

CONSTANȚA. Prefectul Silviu Coșa, vaccinat anti-COVID
21 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, s-a vaccinat miercuri, 20 ianuarie, cu prima doză a vaccinului anti-COVID. Acesta s-a vaccinat la Spitalul militar modular de pe stadionul „Portul”.

Ca orice om care își dorește să reintrăm în normalitate, mă bucur că am primit prima doză a vaccinului. Acest centru din municipiul Constanța este pus la punct, oamenii se comportă cu profesionalism și au răbdare cu fiecare pacient în parte, chiar dacă volumul de muncă este unul foarte mare. Le mulțumesc, așadar, tuturor profesioniștilor care se asigură că fiecare român va avea dreptul la un proces sigur de vaccinare.

Țin să reamintesc tuturor celor care au fost informați că adresa centrului de vaccinare este pe Blvd. Mamaia, că adresa corectă a centrului de vaccinare este Strada Stadionului. În acest sens, dacă oamenii au oferit datele de contact corecte la momentul programării, vor primi un SMS în care vor regăsi adresa exactă.

Totodată, fac apel către toți cei care urmează să ajungă la centrul de vaccinare, să respecte ora programării, iar aici mă refer, mai ales, la cei care vin foarte devreme. Astfel, se vor evita aglomerările și vom diminua riscurile. Toți cei programați vor primi vaccinul, așa că oamenii trebuie să fie responsabili, pentru a nu se pune în pericol, dar și pentru protejarea cadrelor medicale, care depun eforturi considerabile. Aveți încredere în autorități, în militari, în toți cei implicați în acest efort fără precedent”, a declarat prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233