dobroge.tv

Live

Curiozitatea unui bărbat l-a costat scump: polițiștii au aflat că este dealer de droguri și l-au arestat. VIDEO

21 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Curiozitatea l-a costat scump pe un bărbat din Iași. Acesta a oprit mașina în zona accidentului mortal produs în localitatea Scânteia și a sfârșit prin a fi dus la secția de poliție.

Bărbatul purta ochelari de soare și se comporta neobișnuit, fapt pentru care oamenii legii l-au legitimat și au decis să-i percheziționeze mașina.

În urma controlului, în autoturismul acestuia polițiștii au găsit o listă pe care erau trecute mai multe sume de bani, pe care bărbatul susținea că le-a primis în urma vânzării de petarde. Cu toate acestea, a recunoscut într-un final că se ocupă și cu vânzarea de substanțe interzise.

Iar cum un ghinion nu vine niciodată singur, bărbatului i-a fost cerut permisul de conducere și a recunoscut că nu deține. Mai apoi acesta a fost condus de oamenii legii la Secția de Poliție.

Reamintim că un accident grav a avut loc joi, 21 ianuarie, în localitatea Scânteia din județul Iași. Trei persoane și-au pierdut viața și două sunt rănite în urma impactului dintre o mașină marca Opel și un TIR -- detalii aici:Imagini de la accidentul teribil produs în județul Iași: trei persoane au decedat, iar două au fost rănite. GALERIE FOTO/VIDEO


Sursă foto/video: Youtube AloIași

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233