dobroge.tv

Live

Primăria Constanța, despre asfaltarea străzilor din cartierul Palazu Mare

Primăria Constanța, despre asfaltarea străzilor din cartierul Palazu Mare
21 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primăria Municipiului Constanța a transmis joi, 21 ianuarie, că se lucrează la soluții pentru asfaltarea străzilor din cartierul Palazu Mare.

„O parte din străzile din cartierul Palazu Mare nu sunt asfaltate nici acum. După fiecare ploaie, drumul se transformă în mlaștină.

Au fost emise Autorizații de Construire fără să se țină cont că pe acolo trebuie să treacă drumuri, fără să fie trasat un aliniament. Practic, domeniul public care ar trebui să fie strada și trotuarele au acum forme geometrice complet neregulate. Nicidecum nu se poate construi drum pe acolo... nu se respectă nici o regulă”, a declarant Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac s-a întâlnit săptămâna trecută cu locuitorii din Palazu Mare și le-a prezentat mai multe soluții, astfel încât, în cel mai scurt timp, oamenii să beneficieze de condiții civilizate.

Orice reconfigurare a zonei presupune, însă, ca locuitorii acestor străzi să cedeze suprafețe din propriul teren. Ulterior, se vor întocmi acte notariale, se vor reface documentațiile cadastrale, vor fi recalculate impozitele pentru noile suprafețe.

Concomitent, echipele municipalității vor demara lucrările de construire a drumului, pentru ca aceste străzi impracticabile să devină artere circulabile cu asfalt modern.

Din păcate, însă, aceasta nu este o situație singulară. Astfel de drumuri impracticabile mai există și în cartierele Compozitorilor și Veterani”, transmite Primăria Constanța.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233