dobroge.tv

Live

Klaus Iohannis: „Atmosfera în general se schimbă şi foarte multă lume doreşte să se vaccineze”

Klaus Iohannis: „Atmosfera în general se schimbă şi foarte multă lume doreşte să se vaccineze”
19 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, 19 ianarie, după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Romexpo, că salută schimbarea de atitudine, în sensul în care foarte multă lume doreşte să se vaccineze, iar acest lucru va fi posibil pe măsură ce ţara noastră va primi tot mai multe doze de vaccin, scrie news.ro.

Sunt foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă şi foarte multă lume doreşte să se vaccineze, este o schimbare pe care o salut în mod explicit, o schimbare de atitudine şi în săptămânile şi lunile următoare, când vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia efectiv de serviciul de vacinare. Aici, la acest centru vor putea fi vaccinate până la 3-4 mii de persoane de zi”, a spus Iohannis.

El a adăugat că acest centru începe să funcţioneze în această săptămână.

Vor creşte gradual capacitatea aşa cum vor veni din ce în ce mai multe doze de vaccin şi noi avem cu toţii speranţa ca până în vară să avem suficiente persoane vaccinate pentru a termina cu această pandemie. Vreau să strag atenţia publicului, vaccinarea singură nu rezolvă pandemia, până când vom avea foarte mulţi oameni vaccinaţi este nevoie de respectarea cu stricteţe a tuturor măsurilor impuse. Ne dorim cu toţii să ne întoarcem la o viaţa normală, dar acest lucru e posibil dacă pe de o parte respectăm restricţiile şi dacă 60-70 % din populaţie e vaccinată. Şi atunci, dacă facem lucrurile cum trebuie, poate deja în această vară să ne întoarcem la o viaţă normală”, a declarat preşedintele.


Sursă foto: Administrația Prezidențială

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233