dobroge.tv

Live

Coadă la vaccin, la Constanţa. Zeci de oameni au stat în frig după ce au venit mai devreme decât erau programaţi

18 ianuarie 2021
Publicitate

Aproape 500 de constănțeni s-au înscris astăzi pentru vaccinare la centrul din municipiul Constanța. Cu toate că mulți au întâmpinat probleme la programare, oamenii nu s-au speriat. Au stat în frig și câteva zeci de minute doar pentru a primi serul anti-COVID-19.

Temperaturile erau sub pragul de îngheț luni, în Constanța. Pe o vreme geroasă, primele persoane înscrise în campania de imunizare au ajuns la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar Modular de pe Stadionul Portul.

Mulți constănțeni au venit mai devreme, chiar și cu o jumătate de oră înainte de programare. Au avut și explicații pentru faptul că au așteptat și zeci de minute în frig, la poarta spitalului.

„Nu știam exact unde e intrarea, că e destul de mult de umblat prin jurul stadionului și am venit mai devreme”, a spus un constănţean.

„Așa suntem obișnuiți, să venim mai devreme”, a declarat un alt constănţean.

Cu câteva minute înainte de programare, oamenii au fost lăsați să intre în curtea centrului de vaccinare. Primul pas, înainte de imunizare, era triajul epidemiologic.

Cei mai conștiincioși dintre constănțeni s-au asigurat că își rezolvă din timp programarea. Ce-i drept, au avut și noroc și nu au întâmpinat probleme tehnice.

„Contul era făcut dinainte cu o lună şi doar m-am adăugat ca persoană fizică și am adăugat încă 2 persoane, cunoștințe”, a spus un constănţean.

Interesul oamenilor pentru vaccinare se vede și în numărul de cereri pentru imunizare.

„Aici sunt 8 fluxuri, se merge bine, avem 480 de programați pentru ziua de astăzi”, a declarat Cristina Schipor, director DSP Constanța.

Autoritățile au anunțat că, în perioada 15-17 ianuarie 2021, la nivel național, peste 200.000 de persoane din etapa a doua se programaseră pentru vaccinare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233