dobroge.tv

Live

Doliu în sistemul medical: Alina, răpusă de COVID-19 cu o lună înainte de a împlini 42 de ani: „Ai fost un înger pe pământ, acum și în cer”

Doliu în sistemul medical: Alina, răpusă de COVID-19 cu o lună înainte de a împlini 42 de ani: „Ai fost un înger pe pământ, acum și în cer”
18 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Este doliu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Alina Nicoleta Pavel, o asistentă medicală din cadrul Ambulatoriului de specialitate (Policlinica) a fost răpusă de noul coronavirus cu doar o lună înainte de a împlini vârsta de 42 de ani.

Vestea decesului Alinei a fost dată de conducerea unității spitalicești prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Timpul nu a mai avut răbdare cu tine, draga noastră colegă Alina Nicoleta Pavel!

Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veșnice a colegei noastre. În aceste clipe de adâncă tristețe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei dragi.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte!”, scriu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Alina nu era cunoscută cu afecţiuni care să îi pună viaţa în pericol, obezitatea fiind cea care a făcut-o vulnerabilă în faţa bolii. Colegii acesteia povestesc că a început să se simtă rău, înainte de Crăciun, scrie Adevărul.

Inițial asistenta a crezut că se confruntă cu o răceală, pe care a ales să o trateze acasă, urmând indicațiile medicale ale colegilor săi. Însă, la începutul anului a început să se simtă foarte rău și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, după ce și soțul ei a început să prezinte simptome.

Colegii săi au făcut eforturi pentru a-i salva viața Alinei și pentru ca aceasta să se poată întoarce acasă la fiul și soțul ei. Din păcate, boala îi slăbise organismul iar duminică, 17 decembrie, aceasta s-a stins din viață.

Vestea decesului Alinei a șocat atât familia și apropiații, cât și colegii de serviciu. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe o rețea de socializare. Redăm în cele ce urmează câteva dintre acestea:

Când am citit anunțul, nu mi-a venit a crede. O colegă a postat și fotografia ei zâmbitoare, frumoasă ca un înger. Și atunci m-am gândit întâi la băiatul ei, apoi la sot și, cu mare strângere de inima, la părinți! Cum poți să-ți îngropi copilul la doar 41 de ani? Doamne, mi se pare crud, nedrept, dar tu le hotărăști pe toate. Drum bun în eternitate, fată frumoasă! A fost o bucurie a sufletului să te cunosc în puțina ta viață pe pământ! Dumnezeu să te ierte, copil drag!

Sincere condoleanțe!!! Suflet bun și frumos, Dumnezeu să te aibă în grija lui!

Alina, zâmbetul tău să te călăuzească printre îngeri!!! Dumnezeu să te ierte!!!”

Nu-mi vine să cred! Oameni dragi, tineri ne părăsesc prea repede... Condoleanțe infinite familiei, iar tu, Alina, drum lin spre îngeri. Dumnezeu să te ierte!

Alina, ai fost un înger pe pământ, acum și în cer! Nu-ți voi uita niciodată zâmbetul, bunătatea și pofta de viață! Drum lin draga mea!

Alina, ai plecat prea repede, mai aveai multe de făcut!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace și lumină! Condoleanțe familiei greu încercată!!!

Cumplită veste pentru cei din Ambulatoriu! Nu ne revenim! Dumnezeu să-ți așeze sufletul tau bun printre îngeri!


Sursă foto: Facebook Alina Nicoleta Pavel

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233