dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Autovehicule parcate neregulamentar, ridicate de polițiști: 189 de sancțiuni aplicate

CONSTANȚA. Autovehicule parcate neregulamentar, ridicate de polițiști: 189 de sancțiuni aplicate
18 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primăria Municipiului Constanța a transmis luni, 18 ianuarie, că polițiștii locali au ridicat în ultimele 48 de ore, 24 de autovehicule și au aplicat 189 de amenzi, în valoare totală de 59.740 de lei pentru opriri și staționări neregulamentare.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, conform atribuțiunilor conferite de Legea nr. 155/ 2010, legea poliției locale, au desfășurat săptămâna trecută o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/ staționarea voluntară.

În baza O.U.G. nr. 195/2002 R, privind circulația pe drumurile publice, agenții noștri au aplicat 189 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală a amenzilor de 59 740 lei. De asemenea, au fost aplicate 395 de puncte penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 24 de autovehicule.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic. Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală”, transmite Primăria Constanța.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233