dobroge.tv

Live

Imagini de la nunta cu 140 de persoane, oprită de polițiști și jandarmi: oamenii nu purtau măști și nu păstrau distanța. VIDEO

16 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii au descins vineri, 15 ianuarie, o nuntă la care participau 140 de persoane, care nu respectau măsurile sanitare în vigoare. Oamenii legii au oprit petrecerea și urmează să fie aplicate sancțiuni.

În clipul video se pot observa invitații care nu poartă măști de protecție și nu respectă distanțarea socială, stând înghesuiți la mese. Nunta s-a petrecut în comuna Brăhăşeşti din județul Galați.

Vineri, 15 ianuarie, în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe strada 1 Decembrie 1918, are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Tecuci au descins la locaţie, unde au fost identificate 140 de persoane, care participau la eveniment, scrie Monitorul de Galați.

Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu.

După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, faţă de administratorul restaurantului, faţă de organizatorul petrecerii, precum şi faţă de toţi participanţii la aveniment.Vă reamintim că astfel de evenimente sunt interzise”, a transmis IPJ Galaţi.


Sursă foto/video: Monitorul de Galați

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233