dobroge.tv

Live

Bucovina și Maramureș, pe lista New York Times de destinații de vacanță în vreme de pandemie

Bucovina și Maramureș, pe lista New York Times de destinații de vacanță în vreme de pandemie
16 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Bucovina și Maramureș au fost trecute pe lista de destinații de vacanță în vreme de pandemie a New York Times. Cele 52 de locații alese, printre care și cele din țara noastră, au fost selectate din peste 2000 de sugestii ale cititorilor publicației americane.

România a fost recomandată de Ivan Stoler. Crescut într-o familie de basarabeni. Acesta a povestit că nu auzise nimic despre frumusețea peisajelor din țară.

Un mod de viață dispărut” - așa este descrisă România în paginile publicației americane New York Times, care propune țara noastră ca destinație de vacanță pe timp de pandemie.

Drumurile noroioase, dealurile ondulate, fermele, fânețele și căruțele trase de cai arătau un mod de viață dispărut. Pe marginea drumului românii vindeau niște cazane de alamă pentru a face țuică de prune”, a remarcat el.

La ieșirea din Piatra Neamț, Stoler a povestit că a fost uimit de un gard de fier forjat pe care se afla Steaua lui David. De asemenea, el a recomandat mănăstirile pictate din Bucovina.

Conducând chiar în afara orașului Piatra Neamț, mi-a atras atenția un gard din fier forjat cu un Magen David (Steaua lui David). Am blocat frâna. Am mers în sus până la un cimitir - niciun semn. Îngrijitorul, 80 de ani dacă era o zi, ne-a arătat în jur. Poate 10, 15 oameni din oraș sunt încă evrei. A fost încântător să văd pe cineva care se îngrijește de locul respectiv”, este scris în articol.

Lista completă realizată de New York Times poate fi consultată aici.


Sursă foto: Bucpvina Turism/ New York Times

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233