dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Portul turistic Tomis, acoperit de ape

13 ianuarie 2021
Publicitate

Nu este o mică Veneție, ci portul turistic Tomis. Și, din păcate, în această perioadă nu atrage niciun turist, așa cum face orașul italian. La fiecare ploaie, portul turistic se inundă, spre nemulțumirea celor care sunt nevoiți să treacă prin zonă. Cauza este pe cât de simplă, pe atât de revoltătoare: nu există canalizare!

Șoferii care ajung cu mașinile în aceste în aceste zile în Portul Tomis trebuie să fie foarte atenți. Pe unele porțiuni de asfalt, apa ajunge până la portierele autoturismelor. O plimbare nici nu intră în discuții. Oamenii nu prea ar avea pe unde.

Constănțenii sunt obișnuiți cu această priveliște. De fiecare dată când plouă, străzile din zona portului Turistic sunt inundate.

Oamenii sunt foarte nemulțumiți. Spun că, pe lângă autorități, inclusiv proprietarii de terase ar trebui să intervină pentru a rezolva problema inundațiilor.

Nu-mi place deloc. Hoție pe față. Ar trebui să facă ceva”, declară un constănțean.

Iar cei care nu sunt din oraș, rămân cu adevărat surprinși, într-un mod neplăcut, de ceea ce îi întâmpină când ajung în portul turistic.

E prima dată când vin pe aici, eu sunt din București și n-am mai fost. Ar trebui făcut ceva, ar trebui un pic organizat”, spune un turist.

Motivul pentru care zona portului Tomis arată astfel de fiecare dată când plouă este pe cât de banal, pe atât de revoltător: nu există canalizare în zona respectivă. Municipalitatea cunoaște această situație. Când și dacă va fi rezolvată problemă, rămâne de văzut.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233