dobroge.tv

Live

Papa Francisc, vaccinat la Vatican: „Este o alegere etică”

Papa Francisc, vaccinat la Vatican: „Este o alegere etică”
13 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, s-a vaccinat miercuri, 13 ianuarie, împotriva COVID-19, în prima zi a campaniei de vaccinare organizată de către statul Vatican, dezvăluie doi jurnalişti apropiaţi argentinianului, scrie news.ro.

Doi jurnalişti - de la cotidianul argentinian La Nation şi de la revista americană iezuită America, specialişti în Vatican şi apropiaţi Suveranului Pontif - dezvăluie că Papa Francisc a fost vaccinat miercuri, 13 ianuarie, la intrarea în sala de audienţe Paul al VI-lea, în cetatea Vaticanului.

Contactat de AFP, Sfântul Scaun nu a confirmat aceaste informaţii.

Un purtător de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a anunţat însă lansarea campaniei de vaccinare a celor aproximativ 5.000 de locuitori şi angajaţi ai Vaticanului.

Papa Francisc a anunţat el însuşi, într-un interviu difuzat duminică, 10 ianuarie, faptul că s-a programat pentru a se vaccina.

El a catalogat în acest interviu opoziţia faţă de vaccin drept un „negaţionismsinucigaş” şi a subliniat că vaccinarea este „o alegere etică” esenţială din respect faţă de viaţa şi de sănătatea celorlalţi.

Cred că din punct de vedere etic toată lumea ar trebui să ia vaccinul. Este o alegere etică, deoarece nu te joci doar cu sănătatea ta, cu viața ta, ci și cu viața altora”, a spus Papa Francisc, într-un interviu acordat postului TV Canale 5.


Sursă foto: Playtech.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233