dobroge.tv

Live

Mărturia tinerei care l-a ajutat pe bătrânul de la Spitalul Corabia: "Doamnele infirmiere nu au mișcat un deget pentru a ridica un suflet de jos''

Mărturia tinerei care l-a ajutat pe bătrânul de la Spitalul Corabia:
12 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Imaginile cu bătrânul căzut în genunchi la Spitalul Corabia au revoltat o ţară întreagă. Totul a fost filmat de Mădălina Temelie, care a povestit la Digi 24 despre întâmplarea care a marcat-o.

"Prima persoană care a ieșit să-l vadă a fost medicul la care eu apelasem. Singurul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă și să-l observe pe bătrânul aflat în genunchi și să spună că la momentul potrivit vor veni infirmierele. Doamna cu părul roz a venit de la gardă, tind să cred că e asistentă. Nimeni nu l-a ajutat, am încercat să-l ridic eu, dar starea lui de sănătate nu mi-a permis. Mi-a spus că are răni și că îl doare, deși am încercat să-l susțin cu propria greutate. Însă nici eu nu sunt foarte mare și nu am o condiție fizică foarte bună", a povestit Mădălina.

"Bătrânul s-a ridicat singur, nu au pus mâna să-l ajute, s-a așezat tot singur în scaunul cu rotile. Nicio infirmieră nu a pus mâna pe el. După ce s-a așezat în scaun, singurul lucru pe care l-am mai spus doamnelor a fost să-i dea ceva de mâncare, se plângea de foame, vârsta și-a spus cuvântul. Am preferat apoi să mă retrag. În tot acest timp, o singură femeie s-a apropiat panicată și dânsa, aștepta undeva la medic, iar în momentul în care doamna în roz a venit, această a fost nevoită să plece să-și rezolvele problemele sale", susține Mădălina.

Întrebată dacă a fost sunată de DSP, Mădălina a declarat că nu a fost contactată de nimeni, în afară de câteva televiziuni care au mediatizat cazul.

"Nu am fost contactată decât de posturi tv. Absolut nimeni de la DSP nu m-a sunat. E revoltător, acesta e cuvântul potrivit pe care-l pot folosi. Sentimentul care mi s-a declanșat a fost dacă în situația bătrânului ar fi fost bunicul sau tata? M-am întristat și m-a revoltat. Nu înțeleg de ce se încercă a se mușamaliza aceste lucruri. Înainte de sărbătorile de iarnă, tot cineva din Corabia, o fată a murit la naștere dintr-o culpă medicală și nimeni nu face nimic", a conchis Mădălina Temelie.

După apariţia imaginilor, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a decis trimiterea unei echipe de control a Direcției de Sănătate Publică Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia. Reprezentanții DSP Olt l-au amendat pe medicul de gardă cu 6000 de lei, iar o asistentă a fost sancționată cu 3000 de lei. Conducerea spitalului din Corabia a făcut propria anchetă și urmează ca mâine să anunțe rezultatele, lucru insuficient, spune Mădălina Temelie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233