dobroge.tv

Live

Jurnalista Iuliana Roibu s-a stins din viață la doar 41 de ani: „Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă”

Jurnalista Iuliana Roibu s-a stins din viață la doar 41 de ani: „Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă”
11 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doliu în presa românească. Jurnalista Iuliana Roibu s-a stins din viață la doar 41 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare a acesteia.

"Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă. Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!"

Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi.

Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, este mesajul postat.

Iuliana Roibu, cu o experiență de peste 15 ani în presă, a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste de business și economic din România. Aceasta a lucrat la Evenimentul Zilei, Business Magazin, PRO TV și Financial Times.

Ulterior, și-a desfășurat activitatea în calitate de antreprenor și consultant pe probleme de comunicare, în numeroase proiecte în domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare și sustenabilitate, scrie Libertatea.

Iuliana Roibu era și președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, motiv pentru care membrii asociației au transmis un mesaj emoționat referitor la decesul acesteia:

Dragii noștri,

Cu mare durere în suflet vă anunțăm că președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar și o prietenă minunată, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Rămânem cu un imens gol în suflet pentru că am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionară, omul care a avut un imens impact în viețile noastre, care ne-a adus împreună și care ne-a dat încrederea că putem schimba lumea pentru copiii noștri, dar și pentru alții ca ei.

Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat să ne depășim limitele, ne-a încurajat și motivat să facem planuri și proiecte care ne tăiau respirația. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastră și ne-a făcut să dăm ce puteam mai bun în munca pe care am desfășurat-o la Asociație.

Iuliana și-a dorit ca fiecare acțiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei.

Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă.

Suntem alături de familie și de cei dragi, într-o zi atât de tristă.

Drum lin, om minunat! Îți mulțumim că ne-ai atins viețile”, transmite Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten.

Vestea morții jurnalistei a îndurerat și șocat atât familia, cât și prietenii, colegii sau cunoștințele. Sute de mesaje au fost postate pe rețeaua de socializare a acesteia. Redăm câteva dintre acestea:

Zbor lin, om cald și bun! O sa îmi lipsești tare mult!”

Să îi fie trecerea lină... Am cunoscut-o și mi-a plăcut mult energia ei. Nu știu ce cuvinte să pun aici, nu cuprind bulversarea pe care o simt...Condoleanțe familiei

Doamne, Iuliana... Cât m-am gândit la tine de când am aflat că nu ești bine. Drum lin către stele și fie ca energia ta fantastică să-și găsească locul binemeritat în Univers. Condoleanțe familiei și multă putere!

Minune de om, minune de mama, o luptătoare in slujba BINELUI. Ne este dor, ne va fi dor de tine.

Am timbrul vocii ei în minte și ochii ei și privirea ei... O veste plină de durere și tristețe. Îmi pare atât de rău. Am numai gânduri din amintiri și convorbiri, generozitatea ei, acum învelite de trecerea ei, greu să-mi imaginez... Drum lin Iuliana către lumină și pace și îngerii să te ajute în călătoria ta. Condoleanțe familiei


Sursă foto: Facebook Iuliana Roibu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233