dobroge.tv

Live

Cunoscutul DJ Pascal di Fazio, găsit mort într-o cameră de hotel din Pitești: „Prieteniile pentru el erau pe viață, iar melodia se termina în patru minute”

Cunoscutul DJ Pascal di Fazio, găsit mort într-o cameră de hotel din Pitești: „Prieteniile pentru el erau pe viață, iar melodia se termina în patru minute”
11 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Este doliu în lumea muzicală! Cunoscutul DJ de origine franceză, Pascal di Fazio, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Piteşti. Potrivit unui apropiat al artistului, acesta ar fi suferit un infarct.

Potrivit unor surse judiciare, francezul în vârstă de 62 de ani se cazase duminică dimineaţă la Piteşti, iar trupul neînsufleţit a fost găsit de un angajat al hotelului în cursul serii, în camera care era încuiată din interior. Pe corp nu au fost observate urme de violenţă, decesul survenind, cel mai probabil, din cauze medicale, transmite Agerpres.

Cu toate acestea, pe o pagină de socializare a artistului, un apropiat a transmis că decesul acestuia a survenit ca urmare a unui infarct:

Dragi prieteni. Pentru a comunica mai ușor cu voi am decis să postez cam tot ce va putem comunica noi (prietenii de la Pitești) la momentul actual despre bunul nostru prieten Pascal... Așa cum deja ați aflat, de aseară, Pascal a plecat dintre noi. Astăzi am primit verdictul medicilor legiști.. Cauza decesului este „Infarct”, se arată în postare.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale morţii.

Vestea decesului artistului a zguduit lumea întreagă. Pe o pagină de socializare, au apărut sute de mesaje de adio, chiar și din partea prietenilor săi din România. Redăm în continuare o parte dintre mesaje:

Prea puțini au ambiția să se dedice zeci de ani muzicii. Unii pornesc din pasiune cu muzica și apoi pleacă spre alte domenii, alții se dedică în totalitate. Așa era el, așa era Pascal. Era omul care chiar dacă se termina melodia cobora să vorbească cu tine, să facă o poză, să te întrebe ce faci mâine și dacă ești liber să vă vedeți.

Interacțiunea cu tine era mai importantă decât orice hit de moment, pentru că prieteniile pentru el erau pe viață iar melodia se termina în patru minute. Așa am cunoscut o grămadă de oameni prin el, oameni simpli, buni, unii nici nu erau foarte pasionați de cluburi... așa de mulți prieteni avea... de aici și foarte multe poze cu el din timpul liber.

A fost omul/dj-ul care avea cea mai puternică legătură cu publicul, cu oamenii din fața lui. Îl admiram pentru că nu puteam să fiu ca el. Nu puteam să fiu prieten cu toată lumea pentru că nu-i simțeam pe toți, el într-un fel reușea să o facă și de aceea se și completa foarte bine cu alții la pupitru. Era o figură... și bucuria lui era să-i facă pe ceilalți să simtă orice emoție... prin muzică și prin felul lui de a fi și de a vorbi printr-un simplu microfon.

Zanga party la Pro TV înainte de anii 2000, Cpt. Mondy's Jupiter, The Office la Castel, apoi într-un cort din ăsta improvizat prin Mamaia, apoi București și vârful dealului la Cioplea, iernile ne prindeau cu aniversări pe amândoi, eram decembriști.

M-a ascultat când nu-mi era bine, a fost lângă mine când râdeam. Anii au trecut, el a făcut ce a iubit cel mai mult, eu am continuat să văd și celelalte lucruri din viață care îmi aduceau emoții, fie că era muzică sau orice altceva care te încărca pozitiv.

Să faci la 60 de ani un lucru cu aceeași pasiune ca atunci când eu aveam 20 de ani, înseamnă că ești altfel... și eu am vrut să fiu ca el dar n-am putut... pentru că a fost și este unic și nimeni nu poate fi ca el!

S-a oprit muzica... lumea pe ringul de dans crede că a oprit-o el intenționat. Nu... timpul a făcut-o”, a scris un apropiat.

Drum lin Pascal Di Fazio! A mai plecat o stea la stele...

Nu-mi vine să cred că ai plecat așa repede în Rai! În Martie stabilisem un mare party! Și acolo sus...în Rai...să fii același om de nota 10...cum ai fost pe pământ! Rămas bun!!!...prieten drag! Cuvintele sunt de prisos...acum! Dumnezeu te-a vrut în dreapta Lui!

Doamne tremur nu îmi vine să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină veșnică dragul meu prieten! Ai plecat dintre noi spre o altă lume, mai bună. Drum lin printre îngeri DJ Pascalito o să rămâi o legendă dincolo de plecarea ta!! Odinește-te în pace !!! Drum Lin către îngeri!


Sursă foto: Facebook Pascal Di Fazio

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233