dobroge.tv

Live

TRAGEDIE

CONSTANȚA. Dănuț s-a stins din viață în timpul examenului auto. Familia, sfâșiată de durere: ''Tăticul meu, ai grijă de noi''

08 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Lacrimi și durere în familia lui Dănuț Boureanu. Acesta a decedat vineri, 8 ianuarie, în timp ce se afla la examenul pentru a obține permisul de conducere. În urma sa, au rămas rudele, sfâșiate de durere.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Roberta, mesaj sfâşietor după moartea tatălui: ''Mă doare tare sufletul, tati.. Foarte tare, hai să mă îmbrățișezi, hai te rog”

Roberta, fiica sa, a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare: „Nu pot să cred așa ceva tăticul meu, ne-ai lăsat singuri, ai grijă de noi de acolo de sus.. Ești un înger.. Dumnezeu să te ierte”.

Decesul lui Dănuț Boureanu a șocat atât familia, cât și prietenii și cunoscuții. Postarea fetei a strâns sute de comentarii. Redăm câteva dintre acestea:

Doamne, nu pot sa cred ... Îmi pare nespus de rău. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l așeze în dreapta sa. Iar vouă să vă dea mângâiere și putere ca sa puteți trece peste, deși știu că este imposibil

Nu îmi vine să cred ... Să vă dea Dumnezeu multă putere să treceți peste această durere... Să îl ierte Dumnezeu și să îi fie țărâna ușoară. Fi tare Vali!

Oamenii BUNI îi ia prea devreme de lângă cei dragi să vă dea bunul Dumnezeu putere să treceți peste această tragedie

Reamintim că lui Dănuț Boureanu, aflat în timpul examenului de obținere al permisului de conducere, i s-a făcut rău la volanul mașinii. Polițistul a oprit mașina în siguranță și a sunat la numărul de urgență 112. Din păcate, medicii ajunși la fața locului au fost nevoiți să declare decesul.

Pentru a se stabili cauza decesului, trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Mai multe detalii aici --CONSTANȚA. Un bărbat care susținea examenul pentru permisul de conducere a murit la volanul mașinii

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233