dobroge.tv

Live

Doliu la Sanitas. Adelina s-a stins din viață după ce medicii au reușit să-i salveze bebelușul de doar șapte luni, din pântec! „Nu a fost suficientă tinerețea ta ca să lupte cu virusul nemilos”

Doliu la Sanitas. Adelina s-a stins din viață după ce medicii au reușit să-i salveze bebelușul de doar șapte luni, din pântec! „Nu a fost suficientă tinerețea ta ca să lupte cu virusul nemilos”
05 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Adelina, o asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, în vârsta de 32 de ani, a murit marți, 5 ianuarie, la Spitalul Pantelimon din Capitală, după ce fusese diagnosticată cu COVID-19. Aceasta era însărcinată în șapte luni, iar copilul a venit pe lume printr-o operație de cezariană, după care starea ei s-a înrăutățit.

Părinții și soțul au contactat virusul și, inevitabil, Adelina a fost și ea confirmată pozitiv la infecția cu SARS-CoV-2 în data de 21 decembrie 2020. Aceasta a ales să se izoleze și să se trateze acasă până când, în data de 30 decembrie 2020, s-a simțit rău și s-a prezentat la urgențe la Maternitatea Buzău.

După evaluare, văzând că Adelina are febră, s-a luat legătura cu Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei în vederea transferului la Maternitatea Bucur din București, unde aceasta a rămas internată.

Medicii au decis că Adelina trebuie să fie operată de urgență prin cezariană. Copilul a rămas la maternitate însă, ea a fost transferată la Spitalul Pantelimon, unde a fost intubată. Starea sa de sănătate s-a înrăutățit în urma operației, Adelina intrând în stop cardio-respirator. A fost resuscitată de medici însă, fără succes.

Vestea decesului Adelinei a îndurerat atât familia, cât și prietenii, cunoscuții și colegii. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a acesteia. Redăm în continuare câteva dintre mesaje:

Cu profund regret anunţăm decesul colegei noastre, în vârstă de 32 de ani, Andrei Adelina, asistent medical în secţia U.P.U-SMURD, care a decedat în această dimineaţă la un spital din Capitală. Asistenta Andrei Adelina era angajată a S.J.U. Buzău din luna martie 2016.Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe. DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!””, au transmis reprezentanţii SJU Buzău, citați de news.ro.

Anuntam cu adanc regret disparitia fulgeratoare a colegei noastre, asistent UPU, Andrei Adelina Steliana... o floare prea tanara si frumoasa pe care Dumnezeu si-a dorit-o in gradina lui, mult prea devreme...

Nu a fost suficienta tineretea si sanatatea ta, ca sa lupte cu acest virus nemilos, Adelina... Ne vom gandi la tine mereu... Suntem alaturi de familia indurerata si ne exprimam sincerele noastre condoleante...

Dumnezeu sa te odihneasca, mamico!”, au scris colegii membrii sindicatului Sanitas.

Adelina de ce mămico drumul tău nu era acolo frumusețea bunătatea și respectul tău ne-a împietrit inimile de durere nu putem crede asa ceva ne vom ruga la bunul Dumnezeu să-ți așeze suflețelul bun și blând acolo unde crede el ca e mai bine în ceata de îngeri frumoși condoleanțe familiei greu încercate toți am rămas fără cuvinte drum lin scumpa mămică Adelina

Mult prea devreme colega noastra dragă ai plecat intr-o lume fără întoarcere. Dumnezeu sa te aibă în paza lui suflet drag

Dumnezeu să te ierte Adelina,dar sufletul și zâmbetul tău bun a fost pe placul lu Dumnezeu și poate de aceea a vrut să te ia din sânul familiei și al nostru mult prea devreme. Nu te vom uita niciodată!


Sursă foto: Facebook Sanitas Buzău

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233