dobroge.tv

Live

REVELION 2021. Constanţa, oraş cu străzi pustii, dar au duduit petardele şi artificiile, între blocuri!

REVELION 2021. Constanţa, oraş cu străzi pustii, dar au duduit petardele şi artificiile, între blocuri!
01 ianuarie 2021
Publicitate

Anul 2020 s-a încheiat cu speranța unui an mai bun. A fost un an greu, astfel că sfârşitul lui 2020 a fost un motiv de bucurie pentru toată lumea. Dacă în ceilalți ani, străzile erau pline de mii de oameni, pandemia de coronavirus a impus noi reguli.  

Pentru că petrecerile în restaurante, dar și ieșirea în stradă sunt interzise, Revelionul s-a mutat în case, ca în alte vremuri.

Acest lucru nu i-a împiedicat, însă, pe constănțeni să uite de carantină și să încerce să-şi facă Revelionul mai frumos, chiar dacă asta a însemnat să se încalce regulile. Dacă străzile orașului au fost pustii, între blocuri a fost explozie de lumini. Unii au aruncat petarde de pe balcoane, pentru a respecta 

obiceiul a de alunga răul prin zgomote.

În noaptea dintre ani, străzile orașului au răsunat de muzică și de artificii. Chiar dacă Primăria Constanţa nu a organizat în acest an un spectacol de artificii, dată fiind carantinarea municipiului, cerul tot s-a luminat la 12 noaptea, focurile de artificii strălucind în toate colțurile orașului. Oamenii au ieşit în curți și în fața blocurilor şi au făcut un adevărat show pirotehnic. Din păcate, zgomotul i-a deranjat pe familiie care şi-au pus copiii la somn mai devreme de 12 noaptea, dar a terorizat şi animalele din apartamente sau de pe străzi. 

În zona Km5, oamenii au lansat artificii timp de 15 minute, aproape de Secţia de Poliţie. Dar nimeni nu a fost sancţionat.

Revelionul nu a fost motiv de bucurie pentru toată lumea. Pe unii, i-au prins la muncă. Este vorba de cadrele medicale care au rămas alături de pacienţi. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233