dobroge.tv

Live

Isprava unui bărbat: a fost surprins de jandarmi de două ori, în interval de o oră, în timp ce încerca să fure

Isprava unui bărbat: a fost surprins de jandarmi de două ori, în interval de o oră, în timp ce încerca să fure
26 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 31 de ani din Tecuci a fost surprins de jandarmi în timp ce încerca să fure mai multe bunuri dintr-o mașină și a fost dus la secția de poliție. O oră mai târziu, bărbatul a fost surprins din nou în timp ce încerca să fure un topor din curtea unui bătrân.

În primul caz, s-a efectuat un apel la numărul de urgență 112 în care se informa că un bărbat încearcă să sustragă diverse bunuri dintr-un autoturism. Bărbatul a fost surprins de jandarmi când se afla în interiorul mașinii și condus la secția de poliție unde s-au întocmit acte de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În al doilea caz, o oră mai târziu, tot printr-un apel la numărul de urgență 112 a fost reclamat un bărbat care voia să fure un topor din curtea unui bătrân. Ajunși la fața locului, jandarmii au descoperit că este vorba despre același bărbat. Motivul pentru care tecuceanul și-a dorit toporul i-a uimit pe oamenii legii „ne-a spus că i s-a părut interesant”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi. Bărbatul a fost dus din nou la secția de poliție unde s-au întocmit acte de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Ghinionul unui tecucean în vârstă de 31 ani s-au numit jandarmii. În două situații petrecute la o oră distanță între ele, bărbatul a fost depistat de oamenii legii în timp ce încerca să sustragă diverse bunuri.

În primul caz vorbim de un apel 112 făcut în jurul orei 13:00 prin care era reclamat că un bărbat încearcă să sustragă diverse bunuri dintr-un autoturism. Personajul cu pricina a fost depistat în mașină și astfel nu a reușit să plece cu prada propusă. A fost condus la sediul poliție unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

La numai o oră distanță, un alt apel 112 sesiza un incident pe o stradă din municipiul Tecuci. Tot jandarmii au preluat apelul și ajunși la fața locului au găsit o figură cunoscută, care tocmai plecase din secția de poliție unde fusese adus de militari, tot pentru un furt. De această dată, bărbatul nu a încercat să fure dintr-o mașină, ci a încercat să fure toporul din curtea unui bătrân. De ce un topor? Ne-a spus că i s-a părut interesant. Drumul până la secția de poliție îi era cunoscut așa că jandarmii l-au condus din nou pentru a scrie un nou proces verbal de depistare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În ambele cazuri, colegii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci continuă cercetările.

Jandarmeria Galați, cu siguranță, pentru fiecare! Suntem la datorie!”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi printr-o postare pe o rețea de socializare.


Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233