dobroge.tv

Live

Tragedie în noaptea de Crăciun: un bărbat a murit într-un incendiu izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Socola

Tragedie în noaptea de Crăciun: un bărbat a murit într-un incendiu izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Socola
25 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit în noaptea de Crăciun într-un incendiu care a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași.

Incendiul a fost anunţat joi noapte, în jurul orei 03.00, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj de terapie intensivă cu medic. Un număr de 18 pacienţi au fost evacuaţi, însă a 19-a persoană, un tânăr de 33 de ani a fost găsit în stare de semiconştienţă cu arsuri şi intoxicaţie cu fum şi gaze toxice, din cauza saltelei de pat care a ars, scrie news.ro.

Incendiul a fost stins la ora 04.00, însă pe la ora 06.00 bărbatul a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare. Cauza probabilă a incendiului ar fi fost fumatul.

Pavilionul în care a fost acesta amplasat - 1B - este cel mai mare din cadrul Institutului Socola, iar toţi ceilalţi pacienţi au fost evacuaţi în siguranţă în 15 minute de la primele semne de incendiu observate, potrivit managerului Institutului de Psihiatrie „Socola” Bogdan Şaramet, scrie sursa citată.

Bogdan Şaramet a mai declarat că bărbatul de 33 de ani era la prima internare, nu avusese antecedente şi a fost adus la spital în urma unui episod acut. Şarament nu ştie de unde ar fi putut avea ţigări pacientul respectiv, care să valideze ipoteza ISU Iaşi că incendiul ar fi fost cauzat de fumat.

„Este la prima internare persoana respectivă, nu mai fusese internată la Socola, toţi ceilalţi pacienţi sunt în perfectă siguranţă. A fost adus de poliţie, care face obligatoriu o percheziţie la intrare. Apoi la noi pacientul este preluat în triaj şi apoi este trimis pe zona tampon, unde i se face o a doua percheziţie, ne uităm după urme de agresiune pe corp şi rămâne doar cu lenjeria intimă, iar apoi primeşte pijamale şi este trimis în zona tampon”, a afirmat Bogdan Şaramet.


Sursă foto: captură Digi 24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233