dobroge.tv

Live

Ministerul Afacerilor Externe: Noi condiții de intrare în Muntenegru începând cu 25 decembrie

Ministerul Afacerilor Externe: Noi condiții de intrare în Muntenegru începând cu 25 decembrie
24 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat joi, 24 decembrie, că din data de 25 decembrie intrarea în Muntenegru va fi făcută în baza unui paşaport valabil şi a unui test PCR negativ la coronavirus, nu mai vechi de 72 de ore, scrie News.ro

Autorităţile muntenegrene au revizuit condiţiile de intrare a persoanelor în Muntenegru, noile condiţii intrând în vigoare începând cu data de 25 decembrie 2020. Astfel, începând cu această dată, intrarea în Muntenegru se poate face doar în baza unui paşaport aflat în termen de valabilitate şi a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2, care să nu fie mai vechi de 72 ore la momentul intrării în Muntenegru. Pentru cetăţenii străini/ români cu domiciliul/reşedinţa în Muntenegru se acceptă şi rezultatul pozitiv al unui test de anticorpi pentru SARS-CoV-2 clasa IgC prin test ELISA”, au transmis reprezentanţii MAE, într-un comunicat de presă.

Sursa citată mai spune că „noile măsuri se aplică pentru toate persoanele care călătoresc în perioada următoare în Muntenegru, fie că au domiciliul/reşedinţa în statele/regiunile incluse pe “lista verde” (pe care este inclusă şi România) sau în statele/regiunile incluse pe „lista galbenă″, cât şi pentru cetăţenii muntenegreni care au călătorit în statele/regiunile respective în perioada de 15 zile anterior intrării în Muntenegru”.

Obligativitatea deţinerii unui test nu se aplică persoanelor aflate în tranzit, membrilor corpului diplomatic, misiunilor/organizaţiilor internaţionale acreditate în Muntenegru şi minorilor până în cinci ani.

Cu referire la condiţiile de tranzit, MAE recomandă tuturor cetăţenilor români care intenţionează să se deplaseze în Muntenegru în perioada următoare, să nu staţioneze mai mult de 12 ore în ţări/zone aflate pe lista galbenă, iar la punctele de trecere a frontierei să prezinte paşaportul pentru a evita să fie plasaţi în autoizolare/carantină instituţionalizată.


Sursă foto: Arq

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233