dobroge.tv

Live

Cazul tinerei de etnie romă bătută de un agent de pază: ce au surprins camerele de supraveghere. VIDEO

Cazul tinerei de etnie romă bătută de un agent de pază: ce au surprins camerele de supraveghere. VIDEO
24 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Noi detalii în cazul tinerei de etnie romă care a fost bătută de agenții de pază ai unui hipermarket din Brașov, după ce a fost acuzată de furt. Imaginile filmate de camerele de supraveghere au devenit publice și au devenit virale pe rețelele de socializare. Este vorba de două clipuri video, unul cu momentul în care tânăra pune în ghiozdan un produs din magazin, iar al doilea cu ceea ce s-a întâmplat în camera în care a fost dusă de agenții de pază.

Reamintim pe scurt datele apărute în presă până în prezent.

Versiunea tinerei

Versiunea tinerei a fost prezentată de Asociația „Femeile de implică” prin intermediul unei postări de pe o rețea de socializare. Conform acesteia, tânăra a făcut cumpărături la un magazin Carrefour, acolo unde a plătit cu cardul personal, însă „a neglijat să păstreze chitanța”, iar apoi s-a deplasat către altă locație a magazinului Carrefour pentru a cumpăra ce nu a găsit în primul.

Fata a intrat în magazin, având în ghiozdan produsele achiziționate la magazinul anterior, nu a cumpărat nimic, iar la ieșire a fost oprită de doi agenți de pază ce i-au spus să-i însoțească.

Aceasta, de bună credință i-a însoțit, știind că nu făcuse nimic rău. T.A a fost imediat izolată într-o cameră iar cei doi agenți de pază au acuzat-o din start de furt asumând că produsele pe care le avea asupra ei au fost sustrase din acel Carrefour. Negând aceste acuzații fata fost bruscată violent, lovită cu pumnii și picioarele, lovită peste față și strânsă de gât chiar de către șeful securității de la Carrefour care intre timp fusese chemat sa participe la ancheta”, scria Asociația „Femeile de implică”.

Povestea completă -- Tânără de etnie romă, bătută cu bestialitate de agenții de pază ai unui hipermarket: au bănuit că a furat din magazin

Versiunea magazinului

Carrefour România a transmis un comunicat prin care explica cele întâmplate. „Însă, în urma investigaţiei realizate ca urmare a acestui incident, am descoperit cu dezamăgire că tânăra a fost autoarea unei sustrageri de bunuri din cele două magazine Carrefour din Braşov”, se arată în comunicat.

Mai mult decât atât, agentul de pază care a lovit-o pe tânără a fost dat afară, iar directorul de magazin a fost schimbat miercuri, 23 decembrie.

Declarația completă -- Hipermarketul în incinta căruia a fost bătută tânăra de etnie romă, transmite: „Am descoperit cu dezamăgire că tânăra a fost autoarea unei sustrageri de bunuri”

Versiunea poliției

Poliția a declarat că a deschis un dosar de furt, unde se înțelege că e cercetată tânăra de 18 ani, și de „purtare abuzivă”, unde se înțelege că e cercetat angajatul Carrefour. Poliția din Brașov a mai spus, în comunicat, că „există indicii” că fata a mai furat, în aceeași zi, din alt magazin, scrie Libertatea.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere

În primul clip se poate observa tânăra, aflată în fața unui raion al magazinului, cu un coș de mână în partea stângă, în care se află ghiozdanul. Aceasta se așează pe vine, studiază mai multe produse, iar pe unul dintre ele în bagă în rucsacul din coș. Se ridică apoi, studiază puțin produsele pe care le are în mână, adaugă câteva în rucsac, le pune pe restul înapoi pe raft, închide fermoarul rucsacului, îl ridică puțin din coș însă în pune înapoi și pleacă trăgând coșul după ea. Clipul este datat: 01.12.2020, ora 15:42. La finalul clipului, apare o secvență în care tânăra trece de casele de marcat, fără coș și cu rucsacul în spate. Ora afișată este 16:09.

În cel de-al doilea clip video, tânăra împreună cu cei doi agenți de pază se află în camera în care aceasta a fost dusă. Secvențele încep la ora 16:11, când tânăra ajunge în cameră, își dă jos geaca și se așează. Scoate apoi tot ce are în ghiozdan sub privirile agentului de pază, îmbrăcat în haină albastră. La ora 16:24 intră în cameră un bărbat mai tânăr, care este omul de securitate de la Carrefour.

Tânăra este întrebară de un produs, îl ia în mână și apoi continuă să se uite la telefon bărbatul mai tânăr pune mâna pe produs, iar fata îi dă peste mână și se ridică în picioare. Bărbatul o apucă de umeri și o împinge înapoi pe bancă. Fata de ridică din nou, bărbatul o apucă cu brațul de zona gâtului și o împinge la locul inițial. Acesta se așează, agentul o împinge, fata se ridică din nou, iar agentul o împinge.

Bărbatul îmbrăcat în albastru se apropie și le spune ceva. Tânăra, așezată pe bancă, îl lovește pe primul bărbat cu piciorul, iar acesta o lovește la rândul lui cu piciorul și cu palma sau pumnul, iar apoi se îndepărtează. Bărbatul în albastru se apropie de fată și vorbește cu ea. La 16:27 tânăra apare vorbind la telefon. La 16:40 fata vorbește din nou la telefon, iar la 16:43 intră în cameră Poliția. Fata părăsește camera la 17:41.


Sursă foto/video: Facebook Marian Godină/ Ucid Acetilsalicilic

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233