dobroge.tv

Live

CAZ STRANIU. Un bărbat a apărut viu şi nevătămat, la o săptămână după ce familia sa credea că l-a înmormântat

CAZ STRANIU. Un bărbat a apărut viu şi nevătămat, la o săptămână după ce familia sa credea că l-a înmormântat
22 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Caz straniu într-un sat din judeţul Iaşi. Un bărbat i-a provocat un şoc familiei sale după ce a apărut viu şi nevătămat, la o săptămână după ce familia sa credea că îl înmormântase.

Potrivit adevarul.ro, totul a început în luna octombrie a acestui an, atunci când ieşeanul Gabriel Luca a plecat de acasă, iar după patru zile de la plecarea lui, îngrijorată, mama pensionară a bărbatului a mers la Poliţie şi i-a reclamat dispariţia. Acela a fost momentul în care situaţia lua o încurcătură incredibilă.

La o lună după declararea dispariţiei, Poliţia a descoperit un cadavru în Jijia, iar familia dispărutului a fost întrebată dacă acela este Gabriel Luca.

„Le-am spus că după faţă este fiul meu, dar nu şi după straie. Era îmbrăcat în culori ţigăneşti. Apoi am luat mortul acasă. L-am înmormântat, i-am purtat slujbele”, spune mama bărbatului într-un interviu pentru bzi.ro.

Pe 10 decembrie a avut loc înmormântarea trupului găsit în Jijia. Vineri, 18 decembrie, membrii familiei au avut parte de o surpriză de proporţii, după ce Gabriel Luca a apărut viu şi nevătămat la poarta familiei sale, iar mama sa a trecut printr-o spaimă care putea să-i provoace moartea.

Eu am plecat de pe 25 octombrie. N-am spus nimănui. M-am suit în autobuzul de Covansa şi m-am dus la domnul Hordilă. Când m-a văzut, Hordilă Alexandru mi-a spus să rămân la el. Şi am rămas la el două luni. A sunat-o pe mama, i-a spus că sunt la el. Când am ajuns acasă şi am auzit că mi-au făcut înmormântarea am început să plâng. Am dat de băut la toată lumea. Toţi m-au pus pe Facebook”, spune Gabriel Luca.

Potrivit presei locale, în tot acest timp, bărbatul lucra la tatăl fostului şef al Poliţiei Locale Iaşi, Alexandru Hordilă, aşa cum chiar acesta din urmă declară: „În urmă cu vreo trei luni, Gabriel a mers la Tansa, unde locuieşte tatăl meu, şi i-a spus că vrea să muncească. L-a ajutat pe tatăl meu la treburile zilnice. La un moment dat, m-am întâlnit cu o cunoştinţă comună, care mi-a spus că Gabriel a murit înecat şi apoi a fost înmormântat. Eu i-am spus că nu are cum, că lucrează la tatăl meu. I-am spus fiului meu să îl ia şi să îl ducă acasă“.

Nu se ştie deocamdată pe cine au înmormântat şi de ce nu şi-au dat seama că bărbatul găsit în Jijia nu era fiul lor. Poliţia efectuează cercetări suplimentare în acest caz.

Bărbatul trebuie să meargă acum la autorităţi, cu propriul certificat de deces în buzunar, pentru a demonstra că trăieşte şi pentru a cere anularea documentului oficial.

Sursă foto: Ziarul de Iaşi

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233