dobroge.tv

Live

Hipermarketul în incinta căruia a fost bătută tânăra de etnie romă, transmite: „Am descoperit cu dezamăgire că tânăra a fost autoarea unei sustrageri de bunuri”

Hipermarketul în incinta căruia a fost bătută tânăra de etnie romă, transmite: „Am descoperit cu dezamăgire că tânăra a fost autoarea unei sustrageri de bunuri”
22 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Hipermarketul Carrefour România a transmis un drept la replică în urma apariției în spațiul public a materialelor referitoare la tânăra de 18 ani, de etnie romă, bătută de un agent de pază al magazinului din Brașov, transmite Adevărul.

În legătură cu incidentul petrecut în hipermarketul Carrefour situat pe Calea Bucureşti 107, Braşov, dorim să aducem următoarele precizări:

Carrefour România este unul dintre cei 80 de fondatori semnatari ai Cartei Diversităţii din România, prin care ne-am angajat să continuăm să promovăm şi să implementăm principiile diversităţii şi nediscriminării, incluziunea şi egalitatea de şanse în interiorul şi în afara companiei.

Carrefour România depune toate eforturile pentru a se asigura că aceste principii esenţiale sunt respectate în activitatea organizaţiei. Totodată, prin toate iniţiativele pe care le derulăm şi parteneriatele cu diferite ONG-uri şi instituţii publice, susţinem programe de incluziune socială şi oferim suport alimentar persoanelor provenite din medii sociale defavorizate.

Zi de zi ne punem toată încrederea în fiecare membru al echipei noastre, indiferent de funcţia pe care o are, de statut, de naţionalitate sau etnie, vârstă, gen sau interese şi preţuim integritatea mai presus de orice.

Aceeaşi deschidere am demonstrat-o şi faţă de tânăra în cauză care, cu puţin timp înainte de momentul incidentului, fusese recrutată de una dintre firmele partenere Carrefour, urmând să înceapă activitatea chiar în relaţie cu magazinul Carrefour Braşov la care s-a petrecut evenimentul.

Însă, în urma investigaţiei realizate ca urmare a acestui incident, am descoperit cu dezamăgire că tânăra a fost autoarea unei sustrageri de bunuri din cele două magazine Carrefour din Braşov.

Carrefour România respinge categoric orice formă de violenţă sau agresiune şi promovează dialogul şi cooperarea, depunând toate eforturile şi diligenţele şi alocând resursele necesare în acest sens. Am pus la dispoziţia instituţiilor statului toate informaţiile necesare şi am oferit tot suportul astfel încât acestea din urmă să poată derula verificările şi anchetele care se impun. Vă mulţumim, Carrefour România”, a transmis Carrefour România, citat de Adevărul.

Reamintim că o tânătă de etnie romă a fost bătută de agentii de pază a hipermarketului pentru că aceștia credeau că a furat. Întreaga poveste: Tânără de etnie romă, bătută cu bestialitate de agenții de pază ai unui hipermarket: au bănuit că a furat din magazin


Sursă foto: Moldova 24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233