dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Perioada în care ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe vor fi închise

CONSTANȚA. Perioada în care ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe vor fi închise
21 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Primăria Municipiului Constanța a transmis luni, 21 decembrie, că ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe vor fi închise în perioada 23 decembrie 20200 – 04 ianuarie 2021.

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa informează contribuabilii că în perioada 23 decembrie 2020 – 04 ianuarie 2021 activitatea instituţiei este suspendată pentru realizarea de activități specifice închiderii/deschiderii de an fiscal. Marți, 22 decembrie 2020, este ultima zi de lucru cu publicul în care constănțenii se pot adresa ghișeelor agențiilor SPIT Constanța.

Pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, contribuabilii au la dispoziție în perioada suspendării activității cu publicul la ghișeele agențiilor fiscale, secțiunea plată amenzi/alte taxe/ fără autentificare, pentru achitarea amenzilor, tramei stradale sau pentru plata altor taxe care nu necesită autentificare.

Începând cu data de 04 ianuarie 2021, vor fi reluate toate operațiunile fiscale, atât în cadrul agențiilor, cât și cele disponibile pe site-ul instituției.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghișeele instituției și să utilizeze serviciile online.

Dacă totuși nu aveți posibilitatea să utilizați serviciile online puse la dispoziție de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, vă reamintim că accesul în sediile SPIT se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.

Echipa SPIT Constanța vă urează sărbători fericite!”, a transmis Primăria Constanța.


Sursă foto: Constanța de Azi

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233