dobroge.tv

Live

Sărbători în lacrimi pentru Ionuţ: soţia sa a murit după ce a născut, iar acum încearcă să-şi salveze băieţelul: ‘’Dumnezeu nu există. Te iubesc până voi muri’’

Sărbători în lacrimi pentru Ionuţ: soţia sa a murit după ce a născut, iar acum încearcă să-şi salveze băieţelul: ‘’Dumnezeu nu există. Te iubesc până voi muri’’
19 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Naşterea unui copil este un prilej de bucurie pentru întreaga familie. Pentru Ionuţ, această bucurie a venit şi cu cea mai dureroasă veste: soţia sa, Cristina, şi-a pierdut viaţa după ce a adus pe lume un băieţel.

RECOMANDARE: Ionuţ încă speră să se facă dreptate după moartea Cristinei! ''Soţia mea a fost ucisă cu zile, a sângerat 8 ore până organele vitale au rămas fără sânge''

Ionuţ şi Cristina Toncu locuiau în Corabia şi de Sărbători aşteptaul cel mai frumos cadou: cel de-al doilea copil, tot un băieţel. Pe data de 17 decembrie, însă, Cristina a mers la medicul său şi i-a spus că are dureri de burtă. A cerut să rămână internată pentru că îi era teamă să nu păţească ceva copilul pe care-l purta în pântece. Medicul îi spusese că are o dilataţie pe col, dar trebuie să mai aştepte pentru a avea contracţii mai bune. Într-un final, băieţelul s-a născut fără probleme cu o greutate de 3,940 kg. După câteva ore, însă, starea Cristinei a început să se înrăutăţească. A făcut hemoragie intrauterină, iar sângerările nu s-au oprit nici cu tratament. Medicul i-a spus că trebuie să-i scoată uterul, dar Cristina nu a acceptat. A spus că ea îşi doreşte mult şi o fetiţă. În cele din urmă, a fost supusă intervenţiei chirurgicale, dar starea s-a agravat şi mai mult şi a intrat în stop cardiorespirator. A fost resuscitată rapid şi s-a luat decizia să fie transferată urgent la Spitalul Clinic Judeţean din Craiova unde, însă, a decedat, scrie adevarul.ro.

Distruşi de durere, părinţii şi soţul Cristinei au mers la Spitalul de Urgenţă din Craiova pentru a vedea când este gata necropsia şi când pot ridica trupul neînsufleţit, „Fata mea a murit cu zile. Doctoriţa Truşcă mi-a băgat fata în pământ. I-am dat mii de euro şi ea mi-a omorât copilul. Acum pot să spună orice, dar eu ştiu că nu au avut grijă. De ce nu au transferat-o imediat la Craiova dacă au văzut că nu e bine? De ce au trimis-o în ultimul moment?", a spus, distrusă de durere, Florina Calistru, mama pacientei, pentru sursa citată.

Doctoriţa se apără însă şi spune că acuzaţiile rudelor sunt nefondate.

„A fost o luptă contra cronometru. Din păcate, când a intrat în sala de operaţie, la inducţia care i s-a făcut, a suferit stop cardiorespirator. A fost imediat resuscitată, dar pierdea mult sânge. Am hotărât s-o transferăm la Craiova pentru că avea nevoie de ventilator, era nevoie de continuarea resuscitării. Toate ventilatoarele noastre, însă, sunt puse la pacienţii COVID în stare gravă. Nu aveam ce să facem. Ne-am rugat de doctorii de la Craiova s-o primească, spuneau că sunt depăşiţi şi ei. Îmi pare nespus de rău, dar chiar am făcut tot ce am putut", a declarat Gheorghiţa Truşcă, medic la Spitalul din Caracal, pentru adevarul.ro.

Conducerea Spitalului din Caracal spune că a demarat cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Apel pe Facebook pentru Armin

În această seară, Ionuţ a lansat un apel pe Facebook în care spune că micuţul nu se simte bine şi are nevoie să fie transferat la un alt spital:

“Oamenii buni, starea copilului nu este ok analizele nu sunt bune medicul neonatolg din #Caracal cere transferul lui..... A sunat la toate spitalele din OLT DOLJ BUCURESTI toti refuza transferul pe motiv ca nu au locuri sau ca trebuie sa sune cineva cu relatii sa aprobe. Va rog distribuiți peste tot...”

“Sa planga cerul, sa crape norii si sa vina floarea mea frumoasa acasa, Dumnezeu nu exista. Te iubesc pana voi muri si vei ramane sigura femeie din sufletul meu, printesa mea. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, regina noastra frumoasa, te iubim mereu. O sa vin la tine”, a mai scris Ionuţ.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233