dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Preot anchetat de Arhiepiscopie după ce a scris pe Facebook că ''doctorii omoară oameni cu testul covid''

18 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un preot care slujeşte la Catedrala Arhiepiscopală va fi anchetat de Arhiepiscopie după ce a postat un mesaj pe Facebook în care acuză medicii că „omoară oameni“.

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a precizat pentru Adevărul că preotul va fi anchetat pentru afirmaţiile sale.

„La Spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul covid la toţi aproape le iese negativ, apoi îi omoară ca pe Parintele Ghelasie Ţepeş, administrând medicamente care te omoară Au băgat spaima în oameni“,a scris preotul Laurenţiu Celăreanu pe pagina de Facebook.

Ghelasie Țepeș pe care-l da exemplu preotul constantean, este fostul stareț al Mănăstirii „Sfântul Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de mir“ din Sighişoara, ucenic al duhovnicului Arsenie Boca, care a murit infectat cu SARS-CoV-2 luna trecută. Preotul avea 58 de ani.

„Laurentiu ,tu esti preot ??? sau esti medic ??? Cred ca ar trebui sa-ti faci un control de specialitate !!! Cum iti permiti sa arunci cu noroi in medici ??? Ai invatat tu ,atat cat a invatat un medic??? Sa-ti fie RUSINE !!! Nesimtitule!“, i-a transmis o doamnă.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233