dobroge.tv

Live

Soțul unei femei moarte din cauza COVID acuză că i-au dispărut bijuteriile în spital: „A fost tâlhărie”

Soțul unei femei moarte din cauza COVID acuză că i-au dispărut bijuteriile în spital: „A fost tâlhărie”
18 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Doi pensionari din Sibiu au fost internați la Spitalul Județean după ce au fost infectați cu SARS-CoV-2. Din păcate, femeia nu a supraviețuit, însă soțul a fost salvat. Acum însă, bărbatul reclamă faptul că bijuteriile soției sale nu i-au fost restituite. Pe de altă parte, reprezentanții spitalului spun că acuzațiile sunt nefondate, scrie Adevărul.

Vineri, 6 noiembrie, cei doi soți au fost internați la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Sibiu după infectarea cu noul coronavirus. Inițial al fost internați în același salon iar, ulterior, femeia a fost transferată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Din păcate, femeia a decedat iar soțul spune că nu i-au fost restituite bijuteriile pe care soția sa le purta. „Când era alături de mine în salon, asistentele ne puneau branule, printre alte tratamente. Şi am întrebat: e ceva dacă poartă bijuteriile? Deranjează? «Nu, nicio problemă», mi-au răspuns. Bijuteriile acestea le-am făcut prin anii '80… amintiri plăcute. De atunci purta aceste inele pe mâini tot timpul. De curând i-am cumpărat şi un lănţişor… căci, mi-a plăcut să îi ofer…”, a spus profesorul, potrivit sursei citate.

Duminică, 22 noiembrie, cadrele medicale ale Secției ATI au anunțat decesul femeii, iar soțul, declarat vindecat, a primit trupul neînsuflețit al soției. Acesta spune că nu i-au fost restituite și bijuteriile purtate de soție pe perioada internării. S-a gândit inițial că este vorba de o neînțelegere, așa că a făcut o adresă scrisă în care cerea returnarea bijuteriilor și a trimis-o pe adresa spitalului.

Cu toate acestea, bărbatul spune că nu a primit niciun răspuns. „Sunt o serie de poveşti cusute cu aţă albă. De exemplu, la un moment dat asistenta cu care ţineam legătura mi-a spus «am găsit un cercel, prin lenjerie amestecat, l-am dat fetei dumneavoastră». Asta în timp ce fiica mea era chiar acolo, la spital, la uşă. Nişte poveşti, aşa, însăilate încât să treacă timpul, să facem uitat acest eveniment, să renunţăm. «Dă-l încolo», gândesc despre mine cei de la spital, cel mai probabil”, spune bărbatul, conform sursei citate.

Mai mult decât atât, bărbatul spune că a vorbit cu colonelul Constantin Vlase, directorul interimar al Spitalului Județean Sibiu, însă fără rezultat. „A fost tâlhărie. Cred că ăsta e cuvântul. Amar… amar… nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva. Şi mai ales în Sibiu, în Ardeal”, a încheiat acesta.

Pe de altă parte, reprezentanții spitalului susțin că femeia a avut asupra ei un singur cercel. „La internarea în cadrul secţiei ATI, conform practicii curente la nivelul Spitalului, se întocmeşte un proces verbal de preluare bunuri şi obiecte personale. În acest fel s-a procedat şi în cazul pacientei în discuţie, internată în data de 13 noiembrie 2020 în cadrul secţiei ATI în urma deteriorării stării de sănătate. Conform procesului verbal, pus la dispoziţie de secţia ATI, asupra pacientei s-a găsit un singur cercel circular, de culoare galbenă”, au informat reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu, conform sursei citate. Aceştia au dat asigurări că toate obiectele şi bunurile personale sunt înapoiate pacienţilor la externarea din secţia ATI sau, în caz de deces, returnate familiei.


Sursă foto: Biz Brașov

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233