dobroge.tv

Live

Șofer mort după ce oamenii legii au tras focuri de armă în mașina sa: a încercat să izbească mașina Poliției. VIDEO

17 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un șofer a murit după ce a fost împușcat de un polițist. Acesta circula cu viteză și nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind urmărit în trafic. Bărbatul a vrut să se izbească de mașina Poliției, dar aceștia au tras spre mașină, după mai multe focuri de avertisment.

Incidentul a avut loc joi, 17 decembrie, în orașul Flămânzi din județul Botoșani. Polițiștii din Flămânzi au fost anunțați prin stație de polițiștii din Iași că se află în urmărirea unui autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalele acestora. Se bănuia că șoferul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost ulterior urmărit de trei echipaje ale Poliției Flămânzi, scrie Adevărul.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Rurală Popricani s-au deplasat în zona indicată şi au depistat autoturismul, precum şi pe conducătorul auto care la vederea echipajului de poliţie a demarat în trombă. S-a procedat la urmărirea autovehiculului, la un moment dat acesta a oprit pentru scurt timp, acroşând autospeciala de poliţie iar apoi continuându-şi deplasarea. Întrucât acesta se deplasa spre judeţul Botoşani, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Popricani au procedat la informarea colegilor din cadrul acestui inspectorat de Poliţie, care au preluat urmărirea, intervenind de îndată”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, menționează sursa citată. 

Bărbatul a încercat să se izbească de autoturismul Poliției, iar oamenii legii au tras focuri de avertisment, iar apoi au tras în roțile mașinii. Șoferul a fost atins de cartușe, a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina într-un șanț.

La fața locului a fost chemat cu echipaj medical dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.


Sursă foto: Adevărul

Sursă video: Youtube Cineva

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233