dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Spitalul Județean pune la dispoziția familiilor pacienților diagonsticați cu coronavirus o linie telefonică separată

17 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Începând din această săptămână SCJU Constanța vine în sprijinul pacienților diagnosticați cu SARS CoV-2 și al aparținătorilor desemnați ai acestora, cu o linie telefonică separată la care pot fi solicitate informații despre starea generală de sănătate a acestor pacienți. Conducerea SCJU a recurs la această soluție pentru a facilita comunicarea cu aparținătorii, având în vedere faptul că timpul personalului medical este alocat în primul rând consultațiilor și tratamentului pacienților infectați cu noul coronavirus, și apoi comunicării cu aparținătorii.

Astfel, pacientul poate desemna o singură persoană căreia i se pot comunica datele cu privire la starea sa de sănătate. Aparținătorii desemnați de către pacienți pot cere informații la nr. 0736603824 zilnic, între orele 10.00-13.00. Solicitările vor fi centralizate și, ulterior, aparținătorii vor fi contactați de către personalul abilitat și vor primi informații.

Reprezentanții unității medicale fac apel la familiile pacienților internați să înțeleagă și să respecte această decizie. Linia 0736603824 este dedicată exclusiv aparținătorilor desemnați ai pacienților diagnosticați cu COVID-19 iar preluarea apelurilor se face zilnic doar în intervalul orar 10.00-13.00.


Sursă foto: Ordinea.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233