dobroge.tv

Live

TRAGEDIE! Mirela a murit la doar 28 de ani din cauza coronavirusului, înainte de a-și putea ține în brațe fetița nou născută

TRAGEDIE! Mirela a murit la doar 28 de ani din cauza coronavirusului, înainte de a-și putea ține în brațe fetița nou născută
14 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

La doar o zi după ce a adus pe lume o fetiță sănătoasă, Mirela, o tânără de 28 de ani, a decedat din cauza infecției cu SARS-CoV-2. Din nefericire, tânăra mămică nu a putut să-și țină în brațe fetița înainte de a-și da ultima suflare.

Mirela s-a prezentat la Maternitatea COVID „Buna Vestire” din Galați pentru a naște. La o zi după internare a fost operată prin cezariană, născând o fetiță perfect sănătoasă, cu testul PCR negativ, pe care a apucat să o vadă pentru foarte puțin timp. Următoarea zi, Mirela a decedat din cauza unui stop cardiorespirator.

O femeie de 28 de ani din Adjud, județul Vrancea, COVID pozitivă, adusă gravidă prin transfer la Maternitatea COVID Buna Vestire din Galați, a murit în urma insuficienței respiratorii cauzate de COVID. Cu o zi înainte de a muri, prin cezariană, a născut o fetiță sănătoasă”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Buna Vestire” Galați, citați de Ziarul de Vrancea.

În urma acestei tragedii, două fetițe, una nou născută și o alta în vârstă de cinci ani au rămas fără mamă. Cei doi copii au rămas în grija soțului care lucrează ca asistent medical la o clinică privată din Adjud.

Pacienta, în vârstă de 28 ani, a venit în data de 11 decembrie, la ora 14.00, prin transfer de la Spitalul Municipal Adjud, cu diagnosticul sarcină în 35 de săptămâni, insuficienţă respiratorie acută în contextul infecţiei cu SARS-CoV-2, confirmată prin testul PCR efectuat în data de 7 decembrie, şi simptomatologie psihiatrică sub tratament. În data 12 decembrie, comisia de medici din unitatea noastră a hotărât, datorită simptomatologiei şi agitaţiei psihomotorie pe care o prezenta mama, intervenţia şi naşterea prin operaţie cezariană. S-a născut o fetiţă de 2.600 grame, pentru care s-a făcut testul PCR negativ. Fătul este într-o stare bună şi este internat în secţia de neonatologie a spitalului nostru. Din păcate, starea mamei s-a agravat în cursul zilei de ieri (13 decembrie - n.r.), astfel că la ora 15,45 a fost înregistrat decesul prin insuficienţă cardiorespiratorie acută şi stop cardiorespirator, care nu au răspuns la manevrele de resuscitare”, a declarat managerul spitalului, conform sursei citate.

Soțul femeii dorește cu orice preț să afle cauza morții acesteia și în acest sens a făcut plângere la Secția 5 Poliție Galați.

A ieșit din cezariană sâmbătă, la 10,15, iar medicul neonatolog mi-a trimis poze cu fetița. Fetița este bine. Am vorbit cu mama tot timpul. Ieri, la 14,17, era bine. La ora 17,20 m-au sunat să-mi zică că a decedat. După ce i s-a făcut cezariană am vorbit cu ea și am întrebat-o: tu mai ai nevoie de masca de oxigen? și mi-a spus că ”nu, nu mai am niciun fel de problemă”. Apoi, când am vorbit pe cameră, avea mască. Am întrebat-o de ce o poartă și mi-a răspuns că așa i-a spus doamna doctor. Vreau să fac plângere pentru că nu știu exact cauza morții. Vreau să știu exact ce s-a întâmplat cu soția mea”, a spus soțul femeii, menționează sursa citată.

Vestea decesului tinerei mămici a fost un șoc atât pentru familie cât și pentru cunoscuți. Sute de comentarii au fost postate pe rețeaua de socializare a Mirelei.

Efectiv piele de găina... Dumnezeu să o odihnească în pace... doi îngerași și un șot rămași singuri... multă putere...

Nu îmi vine să cred. Prea tânără avea două comori de fete, una care îi va duce dorul și alta care o va cunoaște doar în fotografii. Condoleanțe familiei și putere lui George

Dumnezeu să te ierte, Mirela! Îmi pare nespus de rău, ai lăsat o imensă durere în urma ta!! Multă putere familiei și lui George, să crească mari fetițele voastre... Imposibil de crezut așa ceva!

Doamne, Dumnezeule!! Bieții copilași, au rămas fără mămică lor. Multă putere familiei, o tragedie în prag de Sărbători. Dumnezeu să o ierte!

Cunoscuții s-au mobilizat rapid și au distribuit pe grupurile din Adjud un apel umanitar pentru a ajuta familia femeii.

Cei care ați cunoscut-o pe Paiu Mirela, haideți să venim în ajutorul familiei Paiu, care este greu încercată în acest moment... fiecare cu cât poate, doi îngerași și-au pierdut mama mult prea devreme, cea mare va crește cu dorul față de mama ei, cea mică o va cunoaște doar din fotografii. 

Vă punem la dispoziție contul soțului,

Beneficiar: Paiu George

Cont IBAN: RO45 RZBR 0000 0600 1899 3153”, scrie o cunoștință a familiei.


Sursă foto: Facebook Paiu Mirela

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233