dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Durere fără margini: a murit la doar 24 de ani, fără să mai apuce să-şi vadă şi a doua fetiţă! Mihaela are nevoie de ajutorul nostru după ce a rămas singură

CONSTANŢA. Durere fără margini: a murit la doar 24 de ani, fără să mai apuce să-şi vadă şi a doua fetiţă! Mihaela are nevoie de ajutorul nostru după ce a rămas singură
13 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O tânără mămică din Ovidiu trece prin momente cumplite după ce soţul ei iubit şi-a pierdut viaţa la doar 24 de ani, fără să mai apuce să-şi cunoască şi cea de-a doua fetiţă, care va veni pe lume în luna martie a anului viitor.

Viaţa este uneori nedreaptă, iar necazurile lovesc atunci când nu te aştepţi. O tânără mămică din Ovidiu trece prin momente cumplite după ce soţul ei iubit şi-a pierdut viaţa la doar 24 de ani, fără să mai apuce să-şi cunoască şi cea de-a doua fetiţă, care va veni pe lume în luna martie a anului viitor.

Mihaela, tânăra mămică, are nevoie acum de ajutorul nostru.

Pe Facebook a fost lansat un apel pentru ca cei cu suflet mare să poată să facă o faptă bună. Deocamdată, nu a fost deschis un cont pe numele mamei, dar toţi cei care vor să ajute, o pot face în contul pe care familia îl avea deschis pe numele lui Trucă Dorin Marius Cătălin.

"Haideți să ajutăm o tânără mămică !!!Tânăra si-a pierdut soțul in varsta de 24 de ani, a intrat în comă diabetica si a facut stop cardio respirator, are o fetiță de 4 anișori iar in luna martie asteapta venirea pe lume a celei de a doua fetite, pe care tânărul tătic nu a mai apucat să o țină în brate. Boala i-a luat singurul susținător al familiei si acum a rămas singură sa isi creasca fetițele. Un ajutor din partea dvs. este foarte important pt ea !!! Cei care doresc sa ajute pot dona in contul

RO76RZBR0000060021194495 TRUCA DORIN MARIUS"

  

Toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat pe Cătălin, au fost şocaţi de moarte fulgerătoare a tânărului tată. Toţi şi-l aduc aminte ca pe un om bun, ambiţios şi plin de vise. Dar aripile lui au fost frânte mult prea devreme.

"Astazi Dumnezeu nea luat de linga noi un om bun si frumos, un om harnic, un om ambitios , plin de vise si sperante, un tata minunat si un sot grijuliu si atent e o mare nedreptate , durerea care ne o lasi e de nedescris. Dumnezeu te-a chemat la el la doar 24 de ani, prea devreme, are planuri mari cu tine, drum bun prin lumina si ingerii sa te calauzeasca spre Dumnezeu"

"Drum lin către îngeri, suflet frumos. Atât de mult te-a iubit Dumnezeu că te-a vrut alături de el. De sus de unde vei ajunge tu veghează asupra soției și copiilor tai dale, putere sa se poata confrunta cu pierderea ta. Nu le va fi ușor și nici nu te vor uita niciodată. Dumnezeu sa te odihnească în pace! O lumânare, flori și lacrimi amare se vor asterne pe tânărul tau mormânt"

"La doar 24 de ani, o inimă bună a încetat să mai bată!Un suflet mare s-a ridicat la cer ,lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens!... Am sperat ,ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar ... moartea a fost mai puternică și ni l-a luat!A FOST UN OM MINUNAT ȘI VA RĂMÂNE MEREU ÎN SUFLETELE NOASTRE!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233