dobroge.tv

Live

ACCIDENT CUMPLIT. Un tată a murit lângă fetiţele lui de 5 şi 6 ani. ''Una era prinsă între scaune, fetiţa mare răsufla''

ACCIDENT CUMPLIT. Un tată a murit lângă fetiţele lui de 5 şi 6 ani. ''Una era prinsă între scaune, fetiţa mare răsufla''
11 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 32 de ani și-a pierdut viața și două fetițe sunt în stare gravă, după un cumplit accident feroviar ce a avut loc în comuna bistrițeană Rebrișoara. Bărbatul nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, iar mașina în care se aflau și cele două fiice - de cinci și de șase ani - a fost lovită din plin de un tren marfar.

Din nefericire, bărbatul a murit pe loc, iar cele două fetițe au fost grav rănite, dar au scăpat cu viaţă. Acestea au fost descarcerate de salvatori și transportate de urgență la spital. După ce au ajuns la UPU Bistrița, fetița cea mai mare a fost transferată la CLuj.

”La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduse aseară (10 decembrie) două fetițe, cu vârste de 5, respectiv 6 ani, politraumatizate, în stare gravă, victime ale accidentului produs pe raza localității Rebrișoara. Minora de 5 ani prezintă focar hemoragic în zona capului, fracturi costale, ruptură de ficat și rinichi, hemoperitoneu, fiind internată, momentan, în Secția ATI, în stare stabilă și urmează să fie reevaluată neurologic, chirurgical și ortopedic. Cealaltă minoră, de 6 ani, având contuzii hemoragice în zona capului, fracturi costale, hemopneumotorace, ruptură hepatică, a fost transferată la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis purtătoarea de cuvânt a SJUB, Camelia Strungari, pentru bistriteanul.ro.

”Fetița de 6 ani este conștientă, stabilă, cu contuzie toracică abdominală, fractură de bazin. E monitorizată în secția de Anestezie Terapie Intensivă. Eventualele investigații și intervenții se vor stabili în funcție de evoluția stării de sănătate”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Clinicii de Chirurgie Pediatrică, Dreghiciu Daniela.

Cum s-a produs accidentul

„În această seară, polițiștii rutieri din Năsăud și cei de la Transporturi, împreună cu cei de la Ordine Publică Năsăud și Secția 6 au intervenit la un accident care a avut loc pe raza localității Rebrișoara. La o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier, un tren de marfă care circula pe relația Lunca Ilvei-Cluj, a acroșat un autoturism în care se aflau 3 persoane. În urma accidentului, din nefericire, conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din Rebrișoara, a decedat și 2 fetițe, de 5 și 6 ani, care se aflau în autoturism au fost rănite și transportate la spital. Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, precizează reprezentanții IPJ BN, pentru bistriteanul.ro.

“Fetița mare era prinsă în partea dreaptă, prinsă, răsufla, am zis ”ajutați-o, că nu e moartă”. Una micuță era între scaune, căzută jos în partea stângă de banchetă”, a declarat un martor.

Sursă foto: bistriteanul.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233