dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. S-au finalizat cercetările în dosarul furtului de motorină din locomotivele care soseau în depou

CONSTANŢA.  S-au finalizat cercetările în dosarul furtului de motorină din locomotivele care soseau în depou
11 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au finalizat cercetările într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare, fals, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale, tăinuire, omisiunea sesizării.

Dosarul a fost trimis către unitatea de parchet competentă. Dosarul a fost deschis pe 30 iunie, când poliţiştii de la transporturi, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa. În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 1.450 de litri de motorină şi 650 de litri de ulei.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada mai - iunie 2020, mai multe persoane, angajate în cadrul unei societăţi comerciale, ar fi sustras motorină de la locomotivele din incinta Depoului Palas, prin aceea că ar fi completat în fals foile de parcurs ale acestora”,transmite IPJ Constanţa.

Prejudiciul creat este de aproximativ 31.000 lei. Persoanele în cauză, respectiv 27 de bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 28 si 52 de ani, sunt cercetate în stare de libertate.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233