dobroge.tv

Live

Constănțeanul Mihai Budeanu, vindecat de COVID-19, a fost externat: „Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori”

Constănțeanul Mihai Budeanu, vindecat de COVID-19, a fost externat: „Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori”
11 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Constănțeanul Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, a fost externat, după mai bine de trei săptămâni, de la Spitalul Municipal Medgidia, după ce a fost declarat vindecat de infecția cu noul coronavirus.

Cântărețul a publicat vineri, 11 decembrie, un mesaj pe rețeaua sa de socializare în care anunța că se simte din ce în ce mai bine și le mulțumește medicilor care au avut grijă de el, dar și fanilor care au fost alături de el. Redăm mesajul lui Mihai Budeanu:

Salutare oameni buni!De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața.

Am avut alături nu doar doctori ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas.

Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele.

Mai vreau să mulțumesc, bineînțeles vouă fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată.

Acest mesaj aș fi vrut să fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e așa de încurcată uneori și nu știm ce ne așteaptă.

Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!”, a transmis Mihai Budeanu pe o rețea de socializare.

Reamintim că Mihai Budeanu a fost internat în stare gravă la Spitalul Municipal Medgidia în urma infectării cu SARS-CoV-2 și a avut nevoie de tratament cu plasmă -- Constănţeanul Mihai Budeanu, internat la Terapie Intensivă după ce a fost diagnosticat cu COVID-19: artistul are nevoie de plasmă!


Sursă foto: CSID

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233