dobroge.tv

Live

Un medic a fost reținut după ce a agresat și sechestrat două persoane în cabinet: nu s-au înțeles asupra onorariului

Un medic a fost reținut după ce a agresat și sechestrat două persoane în cabinet: nu s-au înțeles asupra onorariului
11 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O doctoriță de 65 de ani din Argeș a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a sechestrat în cabinetul său două persoane, pe care ulterior le-a și agasat.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, tâlhărie, lovire sau alte violențe și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, și au reținut o femeie de 65 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, cea în cauză nu s-ar fi înțeles cu pacienta în privința onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoțea, în sala de așteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic”, precizează IPJ Argeș, citat de Adevărul

Persoanele sechestrate au reușit să părăsească cabinetul ajutate de un martor. Medicul a refuzat însă să-i restituie pacientului rucsacul în care avea mai multe bunuri.

Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic, fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România, scrie sursa citată.

Joi, 10 decembrie, la cabinetul femeii s-au efectuat percheziții în căutarea probelor. Au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Drept urmare, doctorița a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 11 decembrie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Sursă foto: Știri din Mureș

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233